AK Parti Adayı Ceylan`dan Fethi Yaşar`a Sert Sözler

AK Parti Adayı  Ceylan`dan Fethi Yaşar`a Sert Sözler

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Fazıl Taşkın düzenlemiş olduğu Ak Parti Yenimahalle birlik ve beraberlik gecesinde Yenimahalle adayı Adem Ceylan Cumhuriyet halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve yönetimini sert sözlerle eleştirdi.

Ceylan CHP`li zihniyetin yeni bir proje üretmek yerine   mevcutları yenileyip süslediğini halka sunduğunu ifade ederek , Yenimahalle`de bulunan parkların madde bağımlıları ve satıcıları ile dolduğunu vatandaşın ailesi ile oturamadığını iddia etti. 

Ceylan konuşmasında eleştirilerini sürdürürken Fethi Yaşar`ın hizmet yerinin Yenimahalle değil Çayyolu olduğunu  Şentepe de ki vatandaşları görmediğini de kaydetti. Ak partili Altındağ belediyesinden örnekler veren Ceylan, "Böyle belediyecilik olmaz" dedi.

Ak Parti belediye Meclis Üyesi Fazıl Taşkın`ın Karşıkaya iş merkezinde düzenlediği  birliktelik programına Gümüşhane Milletvekili, Dç. Dr. Kemelattin Aydın, Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanı  Ramazan Can, Ak Partili Meclis üyeleri ve adayları, GİAD Başkan Vekili Yılmaz Salel, Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Güdef Baş, Hamdi Arslan çok sayıda Yenimahalleli vatandaş, partililer ve hemşeri derneklerinden temsilciler katıldı.  

Geceye sözleri ile damgasını vuran Ak Parti Yenimahalle Adayı Adem Ceylan CHP Yenimahalle belediye Başkanı fethi Yaşar`ı sert sözlerle eleştirirken Ak Parti üzerine oynan Türkiye geneli oyunlar olduğuna da dikkat çekerek bu yerel seçimde bunlara müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

"30 Mart Saat 21.00`de Yenimahalle`ye Ak Partili belediyecilik ile tanıştıracağız"

Ceylan konuşmasında Başbakanın aday göstermesi ile büyük bir sorumluluk ile yola çıktıklarını söyleyerek şunları kaydetti; "  Buraya teşrif ettiniz ve tüm hemşerilerimiz bizlerle birlikte bu yolda yürüyeceğinizi ifade ettiniz destekleriniz için teşekkür ediyorum.Başbakanımızın gösterdiği teveccüh üzerine  Yenimahalle adayı olarak açıklandım ve teşkilatımız ile birlikte bu bayrağı daha yukarı çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu onur meselesi olan Yenimahalle Bayrağını 30 mart saat 21.00`de Ak parti bayrağını dikeceğimiz zaman olacak. Milli ve manevi değerlere sahip Anadolu`nun bağrında taşıyan bir ilçeye hak ettiği hizmeti getireceğiz" dedi.

"Yenimahalle Ankara`nın Yıldızı"

Bulunduğu değerler bakımından Yenimahalle`nin Ankara`nın yıldızı olduğunu kaydeden Ceylan ; "Nüfus açısından 3. büyük ilçesi ama sahip olduğu  ekonomik sosyal değerler bakımından Ankara`nın yıldızı. Yenimahalle`nin Ankara yıldızı olacak nesi var , organize sanayisi,  Ankara`yı besleyen Gimat`ı en köklü üniversiteleri ilçemizde" dedi. Sözlerini sürdüren Ceylan  Başbakanlık binası Yenimahalle sınırları içerisinde yapılıyor ve haziran ayında Başbakanımız bizim içimizde yer alacak. Kentsel dönüşüm projeleri  Yenimahalle`miz de olacak." şeklinde ifade etti.

"CHP Zihniyeti Kaynağı Yatırıma Dönüştüren Zihniyet Değildir!"

CHP Yenimahalle Belediyesini hedef alan Ceylan ; " Onlar için bir tarafta Şentepe`de işsizlerimiz  bir tarafta iş bekleyen sanayicimiz umurunda değildir.  Bir belediye ki düşünün 330 milyon kaynağınız olacak bunu yüzde 80`ni cari harcamalara ayıracaksınız. Hemen çaprazımızda Altındağ belediyesi var . bütçesi 175 trilyondur. Bu ilçenin alt yapı üst yapı bir ilçenin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Ama cumhuriyete halk partisi zihniyeti , kaynağı yatırıma dönüştürmeyen , proje üreten zihniyet değildir.  görüntü yapan,  laf üreten  polemik yaratan zihniyettir"dedi.

"Namaz Kılıyor Diye İyi İnsan Sanıyorlar"

belediye bütçesini ve vergilerin Çayyolu`na yatırıldığını kaydeden Adem Ceylan ; "  Bütçeyi vergiyi topluyorlar , sizden topladıkları vergiyi Çayyolu`na yatırırılar. Şentepe`de oturan vatandaşlarımızın sosyal tesislere parklara bahçelere ihtiyacı var. Ama o sizi önemsemiyor. Bir camide namaz kılıyor sanıyorlar iyi insanlar. Ben biliyorum ki siz buna müsaade etmeyeceksiniz. Devletimin imkanları millet için vardır. Milletin hizmetkarı olmak için vardır" diyerek yüklendi. 

"Yenimahalle Parkları Madde Bağımlıları ve Satıcıların Mekanı Olmuş"

"Bizim örf adetimiz bunu kaldırmaz"

 Karşıyaka iş merkezinin 4 tarafından söz verdik yazdığını ama verilen sözlerin yerine gelmediğini de kaydeden Ceylan ; " Söz verdiğiniz proje 10 tane vardır.Ama bunların yaptıklarına bakınca bizim dönemimizde temel attıklarımızın açılışlarını yapmak" dedi.

"22 Trilyonluk merkezi 45 trilyona mal ettiler"

Bir kültür merkezi ki adı mahallenin şahsiyetleri olması ön görülecek yüzde 80 i anahtar teslim ihale bedeli 22 trilyonluk yatırımı 45 tilyon`a yatıracaksınız ve ismini de "Nazım Hikmet" olarak değiştireceksiniz. Bu riyakarlıktan öte birşey değil diyen Ceylan; "  Hiç yeni park yapılmadı ve yapılanların hepsi onarılıp halka sunuldu. Biz eşimizi çocuğumuzu alıp parklara gidelim. Parklar huzur yeridir ama Yenimahalle`de parklarda baliciler, alkol alanlar uyuşturucu satıcıları cirit atıyorlar" şeklin de konuştu. Şentepe`de uyuşturucu satıcılarının  kol gezdiğini kaydeden Ceylan ; " Gençlerimizi zehirlemek için av peşindeler. Bu sahipsizliği biz kabul edemeyiz.  Bizim inancımız bu götürmez. Bu seçimlerde halkımız teveccühünü gösterecek ve bunlara gereken cevabı verecektir" diye sözlerini tamamladı.

Haber: Beril Çuhadaoğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

17.05.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:42
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli