Altındağ’a 7 yeni yatırım daha

Altındağ’a 7 yeni yatırım daha

Altındağ Belediyesi dev yatırımlarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Altındağ’ın ihtiyaçlarına göre projeler üreten Altındağ Belediyesi, 5 mahalleye Aile Sağlığı Merkezi, 2 mahalleye de cami yapımı için düğmeye bastı.

5 mahalleye aile sağlığı merkezi, 2 mahalleye cami

Karapürçek, Ali Ersoy, Beşikkaya, Feridun Çelik ve Başpınar  Mahalleleri’ne yapılacak olan 5 aile sağlığı merkezi ile 2 cami projesinin temelleri törenle atıldı. Beşikkaya Mahallesi’nde düzenlenen temel atma töreni yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliği yaptığı törene, Ak Parti Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Gökalp Yılmaz, Altındağ Belediyesi Ak Parti meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Altındağlılar, Altındağ Belediyesi THM koro şefi İlkim Eylül İlk’in türküleriyle şenlenirken, coşku Altındağ Belediyesi halk oyunları ekibiyle doruğa ulaştı.

Başkan Tiryaki: Biz gücümüzü ağzı dualı Altındağlılardan alıyoruz

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı konuşmada, uzun soluklu bir yola çıktıklarını ve adım adım hedefe yaklaştıklarını belirtti.   “10 yıl sonra bile aynı heyecanla karşınızdayım. Altındağ Belediyesi, artık çok güçlü bir belediye. Kendi ayakları üzerinde durabilen, tüm yatırımlarını kendi öz kaynakları ile yapabilen bir belediye. Sadece Ankara’da değil, Türkiye’de takip edilen bir belediye. Biz bu gücümüzü sizden, ağzı dualı Altındağlılardan alıyoruz. “ diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Tiryaki, bugünü değil 20-30 yıl sonrasını planlayarak yatırımlar yaptıklarını dile getirdi.

Beşikkaya Mahallesi’ne 32 derslikli okul müjdesi

Bu dönemde Altındağ’a, silinmez izler bırakacak işler yapacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Veysel Tiryaki, bir müjde daha verdi. Beşikkaya Mahallesi’nde yakında 32 derslikli bir okulun inşaatına başlayacaklarını belirten Veysel Tiryaki, “Biz sizin çocuklarınızı, sizden daha çok düşünmek zorundayız. “ dedi.

Ak Parti Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ise, Altındağ Belediyesi’ni yakından takip ettiğini ve her geldiğinde Altındağ’ı değişmiş ve gelişmiş bulduğunu belirtti. “Temelini attığımız yatırımların açılışlarını da en yakın zamanda yapmayı diliyorum” diyerek sözlerini sürdüren Salih Kapusuz, Başkan Tiryaki ve ekibini tebrik etti.

Konuşmaların ardından protokol, 7 yeni yatırımı temsilen Beşikkaya Mahallesi’ndeki aile sağlığı merkezinin temelini hep birlikte attı. 



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı