ALTINDAĞ’A YENİ PARKLAR

ALTINDAĞ’A YENİ PARKLAR

Göreve geldiği andan itibaren Altındağ’ı Ankara’nın en yeşil ilçesi yapacaklarının sözünü veren Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, bu sözünü de tuttu.

Altındağ'ı Ankara'ın en yeşil ilçesi yapmak için çalışan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın talimatlarıyla; Altındağ kısa sürede yemyeşil bir görünüme kavuştu. İlçeye 28 park ve ağaçlandırma alanları kazandıran Altındağ Belediyesi, parklara büyüklüklerine göre; spor aletleri, futbol sahaları, basketbol sahaları, koşu yolları, çocuk oyun alanları, kamelyalar ve banklar da yerleştirerek, her yaştan mahalle sakininin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak alanlar oluşturdu. 

“PARKLAR VE YEŞİL ALANLAR BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ...”

Altındağ Belediyesi için parkların ve yeşil alanların çok önemli yatırımlar olduğunu belirten Başkan Balcı “Göreve geldiğimiz günden bugüne Altındağ’a her biri bakımlı, tertemiz ve güvenli onlarca park kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca Altındağ’daki tüm parkların her mevsim güzel ve kullanışlı olması için gayret gösteriyor, eski parkların revizyonuna da çok önem veriyoruz. Özellikle de çocuklarımızın parklarda geçirdiği verimli saatler bizi çok mutlu ediyor. Parkların Altındağlı çocukların neşesiyle dolması en büyük temennimiz, çünkü biz en çok onların geleceği ve mutluluğu için çalışıyoruz" dedi. 

DAHA YEŞİL BİR ALTINDAĞ

Daha yeşil bir Altındağ için çalışmaya devam edeceklerini ve ne gerekiyorsa yapacaklarını da söyleyen Başkan Balcı, "Altındağlı hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte sosyalleşebileceği alanlar oluşturmak için çalışmaya devam ediyoruz. Tüm mahallelerimizde belirlediğimiz alanlara, içerisinde spor alanları, kamelyaları ve bankları bulunan parklar yapıyoruz. Çocuklarımız için oyun alanlarının da oluşturulacağı parklar, spor alanlarıyla da hemşehrilerimizi sağlık bir yaşama teşvik edecek. Altındağ'ın Ankara'nın en yeşil ilçesi olması için çalışmalarımız devam edecek. Parklarımız ve ağaçlandırma alanlarımız herkese, tüm Altındağlı kardeşlerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: ALTINDAĞ’ PARKLAR

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli