ALTINDAĞ'DA 4 BİN 34 METRUK YIKILDI

ALTINDAĞ

Altındağ Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden metruk yapılara izin vermiyor. 2,5 yılda Altındağ genelinde 4 bin 34 metruk yapı yıkıldı.

Altındağ Belediyesi, halk sağlığını tehdit eden metruk yapılara izin vermiyor. 2,5 yılda Altındağ genelinde 4 bin 34 metruk yapı yıkıldı. 

Altındağ'da metruk yapıya izin yok... Mahallelerin güvenliğini ve halk sağlığını tehdit eden metruk gecekondular bir bir yıkılıyor. Son 2,5 yılda 4 bin 34 metruk yapının yıkıldığını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Kentsel dönüşümün önündeki tüm engelleri kaldırmaya kararlıyız. Altındağ ülkemizin en önemli dönüşümlerinin yaşandığı bir ilçe… Altındağ'ı 2023'e en iyi şekilde hazırlamak için çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

KENTSEL DÖNÜŞÜME ENGEL YOK

Kentsel dönüşüm çalışmalarının önünde engel oluşturan, ayrıca halk sağlığını ve güvenliğini tehdit eden metruk yapılara asla izin veremeyeceklerini vurgulayan Başkan Balcı, "Bu yapıların bazıları yol ya da park alanlarında kalıyor, yapılaşmanın önünde engel teşkil ediyor. Bazıları ise boş oldukları için mahalle sakinlerini tedirgin ediyor ve halk sağlığını tehdit ediyor. Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak ilçede halk sağlığını ve çevre güvenliğini tehdit eden metruk yapıları yıkıyoruz. Böylece mahallelerimiz daha güvenli hale geliyor. Gerçekleştirdiğimiz metruk temizliği ile birlikte, Altındağ'daki yeni yatırımların da önünü açıyoruz. Altındağ'daki tüm mahalleleri yasalar çerçevesinde metruk yapılardan arındıracağız. Modern bir Altındağ'ı hep birlikte inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu e-posta ve ekleri, e-postada gönderildiği belirtilen kişi/kişilere özel ve gizli olup; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve 25 Mayıs 2018 tarihli Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) kapsamında kişisel veriler içerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafınıza gönderim amacı ile orantılı olarak kullanılması kanuni bir zorunluluktur. E-postanın içermekte olduğu kişisel veriler, gönderim amacı dışında kullanılamaz, çoğaltılamaz, arşivlenemez, ilgili kişinin veya Belediyenin onayı olmaksızın üçüncü kişilere aktarılamaz. Kişisel verilerin gönderim amacı gerçekleştiğinde yasal süreler içerisinde tarafınızdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kişisel verilerin gà ¼venliğinin sağlanması sorumluluğu tarafınıza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumluluğu bulunmamaktadır.



Anahtar Kelimeler: ALTINDAĞ' METRUK YIKILDI

Ankara

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 06:02
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:36
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:59
  • Salı 24.6 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 25 ° / 11.5 ° false
  • Perşembe 23.8 ° / 10.4 ° Güneşli