Ankaragücü´ne alt yapı müjdesi

Ankaragücü´ne alt yapı müjdesi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankaragücü taraftar grubu Gecekondu´yu ziyaret etti. Yaşar, “Ankaragücü için bugüne kadar elimizi taşın altına koyduk. Yeni dönemde çalışmalarını tamamladığımız alt yapı tesisimizin yapımına başlayacağız” dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaragücü´nün taraftar grubu Gecekondu´yu ziyaret etti. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Yaşar, “Biz Ankaragücü´nün bu şehir için ne kadar önemli bir değer olduğunun farkındayız. Bunun için Ankaragücü´ne her dönem sahip çıkıyoruz. Bu takıma tüm Ankara´nın sahip çıkması lazım. Gereken destek verilirse Ankara´dan şampiyon çıkarılabilir” dedi. Ankaragücü´nün tüm Türkiye´de Ankara denilince akla gelen isim olduğunu aktaran Yaşar, “Ankaragücü gerek tarihi olarak, gerek taraftar grubu olarak bir marka 2.ligde bile 20-30 bin taraftarı ile maça çıkan bir camia bugüne kadar çok badireler atlattı. O günler geride kaldı. Umarım bu sezon hak ettiği yerde olur”  diye konuştu.

Ankaragücü´ne Yaşar sözü

Bugüne kadar Ankaragücü için birçok çalışma yaptıklarını ve yeni dönemde bir tesis yaparak Ankaragücü´ne alt yapı tesisleri yapacaklarını ifade eden Yaşar, “Batıkent Bölgesi´nde tam donanımlı bir tesis yapacağız. Tesisin proje çalışmaları tamamlandı. Tesis içerisinde standartlara uygun bir çim saha, tribün, otopark ve çocukların giyinip soyunmaları için kapalı mekânlar yapılacak. Bu tesislerde Ankaragücü´ne ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandıracağız. Türk futbolunun gelişmesi için alt yapıya yönelmek şart” şeklinde konuştu.

Yenimahalle sporun Başkent´i

Yenimahalle´nin spor tesisleri bakımından Türkiye´nin en güçlü ilçesi olduğunu aktaran Yaşar, “Tüm spor tesislerimiz çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet veriyor. 4 yüzme havuzumuz, 2 futbol sahamız, engelliler için sahalarımız var. Şimdi de salon sporlarının yapılacağı bir kapalı spor salonunun inşaatını tamamladık. Gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

 



Anahtar Kelimeler: Ankaragücü yapı müjdesi

Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı