Ankara`yı Alacak Projeler Hazırlıyoruz...

Ankara`yı Alacak Projeler Hazırlıyoruz...

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, ``CHP bu kez Ankara`yı almak için çok iddialı`` diyerek, Melih Gökçek yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi`nin Başkenti geliştirmek yerine, boş oturarak, iş yapmayarak adeta köhne bir kent haline getirdiğini s

  Zeki Alçın, “ Ankara son 20 yılda kötü yönetildi’’ ifadesini kullanarak yazılı açıklamasında, “Ankara’da “Ben düşündüm, ben yaptım herkes kabul etsin” anlayışı var. Ankaralı hemşerilerimizle, Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Odaları ve birçok üniversite ile kavgalı bir anlayışla Belediyecilik yapılmaktadır’’ dedi.

 

“Melih Gökçek`in Ankaralıların paralarını dökerek kandırmaca ödüllerinin dışında Türkiye`nin kos koca Başketinin hiçbir yanının Avrupalının dikkatini çekmediğini ileri süren Başkan Alçın, ``Turistler bile Ankara`da konaklamıyor, bir kaç saatlik gezinti ile terk ediyorlar`` ifadesini kullandı. Alçın, ``Ankara`yı modern, çağdaş, ekonomisiyle, kültürel yaşamı ile, Avrupalıların ilgisini çeken, turistlerin uğrak yeri, CHP’nin yerel yönetim vizyonunun odağında, insan merkezli bir kentsel ve toplumsal kalkınma anlayışlı yönetimi kurmak için geliyoruz`` dedi.

 

Ankara İl Başkanlığında uzman kadronun da yer aldığı bir komisyonun projeler üreten çalışma halinde olduğunu kaydeden Başkan Alçın, ``Üretilecek projelerin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımıza vereceğiz. Kendi projeleriyle birleştirerek zenginlik yaratan büyük vizyonlu Başkenti yaratacak projelerle Başkentlilerin önüne çıkacağız`` diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

``CHP Yerel yönetimleri, yerel iktidar odakları olarak değil, yerel demokrasi odakları olarak görür. Yerel demokrasiyi, ulusal demokrasiye rakip olarak değil, onun tamamlayıcısı olarak benimser. CHP’nin yerel yönetimlerinde hizmetlerin en hızlı, ekonomik, etkin, verimli, zamanında, bilgi ve iletişim tekniklerini de kullanarak, kurumsal yapılaşmayı sağlayacağız. Katılımcı, çoğulcu etkin, demokratik, hesap veren, şeffaf, bilgi edinme hakkına saygılı çağdaş bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz. Sağlıklı ve yaşanabilir bir kentsel çevre oluşturacağız.

 

Başta Kentsel Dönüşüm, Ulaşım gibi vatandaşı doğrudan ilgilendiren konuların karar aşamasında, vatandaş yerine Melih Gökçek tek yetkili olarak bildiğini okumaktadır. 20 yıla yakın iktidarında en iddialı projeleri çökmüş. Ankara’nın Master Ulaşım planı bile hazırlanmamıştır. Gerçekçi bir planlamaya dayanmayan öngörüsüz fantezi projeleri ise tutmamış, kamu kaynakları boşa harcanmıştır.

 

Ankara için hazırladığımız Turizm, Sağlık, Ulaşım, Kentsel Dönüşüm, Kent Kırsalının Kent Merkezi ile entegrasyonunu sağlayacak, İstihdam yaratacak, Sosyal ve Kültürel Projelerimizi önümüzdeki günlerde halkımızla paylaşacağız.``



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

10.05.2024

  • İMSAK 03:50
  • GÜNEŞ 05:31
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:33
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.8 ° / 7.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu