Bahçeli: İhanet Melanet ve Rezalet

Bahçeli: İhanet Melanet ve Rezalet

MHP Lideri Devlet Bahçeli, AKP, PKK`yla beraber kameraların karşısında haince şov yaptıklarını belirterek, "Dolmabahçe Sarayı yüz yıl önce bile böyle bir kepazeliğe şahit olmamıştır" dedi.

AKP ARTIK HEM HDP, HEM DE PKK`DIR

Ankara Kızılcahamam`da düzenlenen MHP İl Başkanları toplantısında gündeme değerlendiren Bahçeli, "Öcalan`ın 10 maddelik ihanet metni Türkiye`nin mezarını kazmak, üniter milli devletin ve bin yıllık millet varlığının mahvı demektir. AKP artık hem HDP, hem de PKK`dır. Bölücülük AKP`nin bünyesini kangrene dönüştürmüştür. Gelişmelerden sonra bölücülük terazisinin iki kefesinde AKP ile PKK`nın aynı ağırlıkta olduğunu hiç kimse inkar edemeyecektir" dedi.

MİLLİ MÜCADELE ŞARTLARI OLUŞMAK ÜZEREDİR

MHP lideri Bahçeli, bugün Türkiye`yi milletine yabancılaşmış işbirlikçi bir Hükümetin yönettiğini belirterek, "Milletin şeref ve itibarıyla alenen oynayan çürümüşler iktidardadır. Türkiye düşmanlarıyla müttefiklik kuranlar saraylara kurulmuştur. Bugün yeniden milli mücadele şartları oluşmak üzeredir. Çanakkale`de püskürtülenler AKP`ye nüfuz etmişlerdir. AKP`nin PKK`yla kurduğu ihanet, melanet ve rezalet ortaklığı tüm yönleriyle deşifre olmuştur" dedi.

PKK İKTİDARA ORTAK OLMUŞ

1918`de, Boğaz`a demirlemiş düşman gemilerinden İstanbul sokaklarına fırlayan müstevlilerin pervasızlıklarıyla AKP-PKK`nın küstahlıklarının aynı kapıya açıldığını anlatan Bahçeli, "1999`da kafes içinde mahkemeye çıkarılan, onbinlerce vatan evladının kanını döken insanlık suçlusu cani başı, Hükümet`e ev ödevi vermiş, AKP`nin siyasi namusunu ortalığa düşürmüştür. Şu kabusa bakınız ki, PKK iktidara ortak olmuş, Hükümet`i ele geçirmiştir. Bunların mütareke yıllarındaki işgal komiserlerinden ne farkı vardır?" diye sordu.

TOPRAK ALMADAN SİLAH BIRAKMAZ

2013`de silahlar susuyor diye milleti aldatanların izleyen yıllarda Mehmetçiklerimizin, polislerimizin şehadetini korkakça izlediğini belirten Bahçeli, "PKK`nın silah bırakacağını iddia etmek, bu yolla milleti avutup oyalamak tamiri imkansız bir şuursuzluktur. PKK`dan kongre toplayıp karar almasını ummak, buna da payanda olmak saflık değilse ihanet ve suç ortaklığıdır. PKK, Türkiye`den toprak almadan silah bırakmayacaktır. Aksini iddia eden varsa ya şerefi yoktur ya da aklını ve mantığını haczettirmiş bir sefildir" diye konuştu.

ÖZEL İNSANLAR, AKP-PKK YIKIMINA NE DİYECEKSİNİZ?

BEBEK katilinin buyruk ve emirnamesinin, tıpkı darağacına giden bir mahkumun cezasını yüzüne okunması gibi AKP`nin yüzüne okuduğunu belirten Bahçeli, "döneminde askerimizin başına çuval geçirilmesini izleyen ve kasaptaki ete soğan doğramayan emekli paşa, acaba sen milletin ekmeğine kan doğrayanlara bir çift söz edecek cesareti gösterecek misin? Genelkurmay başkanlarına terörist suçlaması yöneltilirken anında kaybolan, bizim haklı ve isabetli sorularımız karşısında afallayan ve saray talimatlı açıklamalar yapan omzu yıldız kümesi olan Özel insanlar, AKP-PKK yıkımına ne diyeceksiniz?" dedi.

BU NASIL BİR CUMHURBAŞKANIDIR?

BAHÇELİ, "Bize, `devlet ahlakı nedir bilir misin` diye soran Başbakan, asıl sen söyle, sen itiraf et; devlet sana neyi hatırlatıyor, ahlak sana neyi çağrıştırıyor?" diye sordu. Bahçeli, "Suudi Arabistan`a giderken PKK ve HDP`yi ima edip; "12 yılda ne istendi de Hükümet vermedi" diyerek suçüstü basılmış, bir de Öcalan canisine zımnen teşekkür etmiştir. Diğer ifadeyle, Erdoğan PKK`nın isteklerinin harfiyen karşılandığını itiraf etmiştir. Vah ki vah, bu nasıl bir iştir? Bu nasıl bir insan, nasıl bir Cumhurbaşkanıdır? Ve bu sözler bir Cumhurbaşkanı için vatana ihanet suçunun sübut bulmasının yanında kabul ve tasdikinden başka bir şey değildir." dedi.

 

7 HAZİRAN`IN KAZASI YOKTUR

BAHÇELİ, "İhanetin maskesini düşürmeli, milli iradeyi milliyetçi iradeye dönüştürmeliyiz. 7 Haziran`ın kazası yoktur. 7 Haziran`ın rövanşı, tehiri, ikamesi, telafisi yoktur. AKP-HDP sandığa gömülmezse, Türkiye gömülecektir.

AKP-PKK bozgun yaşamazsa, Türkiye Cumhuriyeti rahmete kavuşacaktır. Yıkım yakındır, görünüz. Tehlike dibimizdedir, uyanık olunuz. Bölücülüğün kıvılcımları tüm yurdumuzu saracak ateşi körüklemek üzeredir.

AKP-PKK seçim öncesi sanal bahar havasıyla 400 milletvekili çıkarıp despotu başkan yapmak için durmayacaktır.

Oyun acımasızdır" diye ifade etti.

 (Ortadoğu Gazatesi)



Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli