BAŞKAN GÖKÇEK?E 2 BİN KİŞİLİK ZİYARET?

BAŞKAN GÖKÇEK?E 2 BİN KİŞİLİK ZİYARET?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent?te hizmet veren çeşitli hemşehri federasyon ve dernek yöneticileri ile üyelerinden oluşan yaklaşık 2 bin kişiyi aynı gün heyetler halinde ayrı ayrı makamında ağırladı.

 Özellikle hafta sonlarında gerçekleşen ve şimdiye kadar 100’e yakın dernek, federasyon ve platformla makamında görüşen Başkan Melih Gökçek, bu hafta sonunda da ayrı ayrı heyetler halinde yaklaşık 2 bin kişinin ziyaretiyle yoğun bir gün geçirdi.

         Başkent Ankara’da faaliyet gösteren Kırşehirliler, Yozgatlılar, Çorumlular Federasyonları ile Yozgatlı Muhtarlar ve İşadamları, Dul ve Yetimler ve Oflular Derneği’ne üye çok sayıda ziyaretçi, Başkan Gökçek’e Başkent’te yapılan ve yapımı devam eden çalışmalar için teşekkür ettiler.

Yaklaşık 200’e yakın heyetlerin her biriyle 1 saati aşkın süreyle sohbet eden Başkan Gökçek, federasyon ve dernek üyelerinin talep ve isteklerini de dinleyerek, ilgili bürokratlarına yapılabilecekler konusunda talimatlar da verdi.

Oflular Derneği’nin ziyareti sırasında toplantı odasında kemençe eşliğindeki şarkılarla karşılanan Başkan Gökçek’in, kemençeyi çalması uzun süre alkışlandı.      

 

-BAŞKENT’TEKİ HER İHTİYACA YÖNELİK ÇALIŞMA

Devam eden projelerden, tamamlanan çalışmalardan ve bundan sonra yapılacaklardan kısaca bahseden Başkan Gökçek’in açıklamaları, ziyaretçiler tarafından da sık sık alkışlandı.

         Büyükşehir Belediyesi’nin, Ankara’nın ve Ankaralıların ulaşımdan, yeşillendirme, sosyal ve kültürel projelerden, eğitime, sanayiden, işsizliğe, her konudaki ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarından da kısaca bahseden Başkan Gökçek, ziyaretçilerine yeni metrolara yerel seçimlere kadar binebilecekleri, ODTÜ Yolu’nun da 1 aya kadar biteceği müjdelerini verdi.

         Kendisini ziyaret eden Yozgatlı muhtarların, Başkan Gökçek’e atılan iftiralardan bahsetmesi üzerine, başından geçen ilginç bir olayı da aktaran Başkan Gökçek, “Öyle enteresan iftiralar atılıyor ki. Mesela bir ara benim Çayyolu’nda sadece annemin oturduğu bölgeye otobüs verdiğim, diğer bölgelere otobüs göndermediğim söylendi. Ama şunu kimse hesaplamamış herhalde. Benim annem vefat edeli 20 yıl oldu. Nasıl böyle bir iftira atılabiliyor anlamıyorum” dedi.

 

-BAŞKAN GÖKÇEK’TEN KEMENÇE ŞOV

        

         Başkent’te faaliyet gösteren Oflular Derneği’nin ziyareti sırasında, makam odasında kemençe eşliğinde şarkılarla karşılanan Başkan Gökçek, sanatçının “Elindeki kemençe ne çok yakışıyor sana” sözleri eşliğinde kısa bir süre kemençe çalması, ziyaretçiler tarafından uzun süre alkışlandı.

         Aynı gün içerisinde yaklaşık 2 bin kişinin ziyaret ettiği Başkan Gökçek’e, Oflular Derneği’nden bir de kemençe hediye edildi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

14.05.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:27
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:43
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:38
  • Salı 16.4 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı