BAŞKAN TİRYAKİ GÖREVE BAŞLADI

BAŞKAN TİRYAKİ GÖREVE BAŞLADI

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Altındağ Belediye Başkanı seçilen Veysel Tiryaki, mazbatasını alarak göreve başladı.

3 dönem boyunca sürdürdüğü belediye başkanlığına, bir dönemlik aranın ardından geri dönen Tiryaki,  resmi olarak da görevi devraldı.  Mazbata teslim törenine, yeni dönemde göreve başlayacak olan meclis üyelerinin yanı sıra, çok sayıda vatandaş da katıldı. 


“GÖREV VE HİZMET BAYRAĞIMIZI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”

Törende konuşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Tiryaki “Altındağlıların teveccühü ile yeniden belediye başkanı olarak seçildik. Başta kıymetli Altındağlılar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Görev süremiz boyunca Altındağ için hiç yorulmadan çalışacağız.” dedi. 

Başkan Tiryaki “Tek arzumuz, görev ve hizmet bayrağımızı daha yükseğe taşımak.  Altındağlı hemşehrilerimize layık olmak için üstün gayret sarf edeceğiz, Altındağ Belediyesi kapısı her zaman olduğu gibi herkese açık olacak” ifadelerini kullandı.


Bu e-posta ve ekleri, e-postada gönderildiği belirtilen kişi/kişilere özel ve gizli olup; 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve 25 Mayıs 2018 tarihli Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) kapsamında kişisel veriler içerebilmektedir. Bu e-posta ve eklerinin tarafınıza gönderim amacı ile orantılı olarak kullanılması kanuni bir zorunluluktur. E-postanın içermekte olduğu kişisel veriler, gönderim amacı dışında kullanılamaz, çoğaltılamaz, arşivlenemez, ilgili kişinin veya Belediyenin onayı olmaksızın üçüncü kişilere aktarılamaz. Kişisel verilerin gönderim amacı gerçekleştiğinde yasal süreler içerisinde tarafınızdan imha edilmesi gerekmektedir. Bu kişisel verilerin gà ¼venliğinin sağlanması sorumluluğu tarafınıza ait olup herhangi bir ihlal halinde Belediyenin sorumluluğu bulunmamaktadır.
Bu e-postanın muhatabı olmamanıza rağmen size ulaşmış olması halinde e-postayı derhal imha ederek bu durumu gecikmeksizin tarafımıza bildirmenizi rica ederiz.
 



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN TİRYAKİ GÖREVE BAŞLADI

Ankara

30.04.2024

  • İMSAK 04:07
  • GÜNEŞ 05:43
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:49
  • YATSI 21:18
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı