BBP Etimesgut Adayı Mehmet Nazlı`dan Büyük İddia

BBP Etimesgut Adayı Mehmet Nazlı`dan Büyük İddia

Yerel seçime doğru aday adayları ve adaylar kıyasıya bir rekabet içerisindeler.

. Büyük Birlik Partisi Etimesgut Belediye Başkan Adayı Mehmet Nazlı gazetemize verdiği röportaj’da iddialı açıklamalarda bulundu.

 

Etimesgut İçin Çılgın Projelerimiz Var

 

Etimesgut’ta yaklaşık 30 bin aileye konut gösterme noktasında hizmet verdiklerini söyleyen Nazlı, bu konuda Türkiye’nin en iyisi olduklarını, sektör olarak bakıldığında dünyanın en iyi teknolojiye sahip şirketi ve bunun yazılımının kendilerine ait olduğunu belirtti. Neden Etimesgut’ta Aday olduğu hakkındaki sorumuz üzerine Nazlı,  bölgenin halkını ve etnik yapısını iyi bildiğini bu yüzden Etimesgut’a en iyi hizmeti verecek eksiksiz bir aday olduğunu açıkladı. Yerel seçimlerde esnaf ve tacir olanların daha iyi hizmet vereceğini ve alaylı kimselerin aday olması gerektiğini ifade eden Nazlı, Etimesgut’taki şanlarını ve projelerini şöyle açıkladı: ‘’ Etimesgut’ta en şanslı parti biziz, buna inandığımız için değil kararlı olduğumuz için böyle görüyoruz. Sebebi de diğer adaylardan ve aday adaylarından farklı olarak Etimesgut ve hatta Türkiye için çok büyük 12-13 tane projemizin olmasıdır. Anket sitelerine bakıldığında Büyük Birlik Partisi mevcut belediyenin önünde lider konumunda. Etimesgut’u Allah izin verirse biz turizm cenneti haline getireceğiz. Çünkü dünyada en az turist gelen başkentlerden bir tanesi Ankara’dır. Etimesgut’u Çankaya, Çay yolu gibi ilçelerden daha elit bir hale getireceğiz. Etimesgut’a adı ‘’ ETİDENİZ’’ olan çok büyük bir kompleks yapacağız. Yaklaşık 4 milyon metrekare bir arazi üzerine, sahili olan, köprüleri olan, insanların balık avlayabileceği, içerisine Kız kulesi ve Galata köprüsünün birebir aynını koyacağımız bir proje olacak. Bu projenin realitesini ve animasyon çalışmalarını 21 Aralıkta Aday Tanıtım Toplantımızda açıklayacağız. Buna benzer çılgın sayabileceğimiz bir sürü projemiz var.’’ 21 Aralıktan önce projeleri hakkında fazla bir şey söyleyemeyeceğini belirten Nazlı, 21 Aralıktaki Tanıtım Toplantısına  herkesi beklediğini ve büyük sürprizleri olduğunu söyledi.

 Mehmet Nazlı Kimdir?

 1977’de Ankara’da doğdu. İlk ve orta eğitimini  tamamladıkdan sonra iş hayatına atıldı. 1986 yılında başladığı iş hayatına devam etmektedir.  2005 yılından beri Etimesgut’da ikamet etmekte ve esnaflık yapmaktadır. Evin burda garimenkul şirketininYönetim Kurulu Başkanı ünvanıyla iş hayatına devam etmektedir. Mehmet Nazlı evli ve iki çocuk babasıdır. 

Haber: Adil Köse



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

16.05.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:41
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli