BELEDİYE KÖYLERE 40 BİN TON KUM SERDİ

BELEDİYE KÖYLERE  40 BİN TON KUM SERDİ

İlçenin Köylerinin Polatlı mücavirine dahil olduğu nisan ayından bugüne köylerde cadde, sokak ve yol düzeltme çalışması yürüten Polatlı belediyesi yaklaşık 3 aylık sürede bin 6 yüz kamyonla yaklaşık 40 bin ton kumu köylerin yollarında serdi.

Kamyon, greyder ve silindirlerle köylere giden Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, burada yol iyileştirme, kum serme çalışması yürütüyor.

 Polatlı Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinin  Sazılar Köyünde yürüttüğü çalışmayı Fen İşleri Müdürü Mustafa Yargıç,  Sazılar Köyü Muhtarı Recai Kula ve Köy halkıyla birlikte  takip eden  Polatlı Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin, ilçenin  Yeniköseler, Ömerler, Sazılar, Beyceğiz, Karapınar, Yenimehmetli, Yüzükbaşı, Uzunbey, Babayakup, Beylikköprü, iğceler köyleri başta olmak üzere mahalle olan tüm köylerde çeşitli çalışmalar yürüttüklerini sadece Yeniköseler, Ömerler ve Sazılar Köylerinde serdikleri kum miktarının  1600 kamyonla 40 bin ton olduğunu söyledi.   

 Başkan Yardımcısı Keskin, ‘’en son Sazılar Köyümüzde yaptığımız gibi meskûn mahal içinde selden yağmurdan etkilenen yollarımızı düzeltme, arazi yollarında kumlama çalışması yaptık. Sazılar Köyümüzde yaklaşık 6 yüz 20 kamyona yakın kumlama çalışması yaptık.  Yine aynı şekilde, Yeniköseler köyünde 4 yüz 60 kamyona yakın kumlama çalışması yaptık. Ömerler köyünde de 5 yüz 20 kamyona yakın kumlama çalışması gerçekleştirdik. Her kamyonumuz 25 ton kapasitelidir bu da rakamla 1600 ton kuma tekabül etmektedir’’ dedi.

 Köylere hizmetin öncelikleri arasında olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Veli Keskin, ‘’ Bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Köylülerimiz bizim baş tacımız seçim kampanyasında da belirttiğimiz gibi köylerimize gereken hassasiyeti göstereceğiz. Artık köylerimiz bizim bir mahallemiz şehrimizin bir parçasıdır. Diğer alanlarda da sosyal aktivitelerde de kültürel faaliyetler de de köylerimizle ilgili çalışmalarımız, projelerimiz devam ediyor. İnşallah uzun vade de bu projelerimizi de hayata geçireceğiz.’’ diye konuştu.

 Polatlı Belediyesinin köylerine verdiği hizmeti memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden Sazılar Köyü Muhtarı Recai Kula ise ‘’Polatlı Belediyemiz imkanları dahilinde köylere hizmet veriyor.  Şu anda benim köyümde, Sazılar’da çalışıyorlar. Belediye Başkanımız Mürsel Bey’in köyümüze verdiği hizmetten muhtar ve halk olarak mutluyuz. Polatlımıza ve köyümüze hizmetlerin devamın diliyoruz. Belediyemiz kısıtlı bütçesiyle bizlere hizmet vermeye çalışıyor, Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ya çok teşekkür ediyoruz.’’ Şeklinde konuştu.



Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı