ÇANKAYA’DA PAZARYERLERİNİN ÜSTÜ KAPANIYOR

ÇANKAYA’DA PAZARYERLERİNİN ÜSTÜ KAPANIYOR

4 pazaryerinin üstünün kapatılması çalışmalarına devam ediyor. Keklikpınarı, Mürsel Uluç, Aşıkpaşa ve Yaşamkent Pazaryerleri yaz aylarında üstü kapalı pazaryeri olarak yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Vatandaşların rahat ve güvenli alışveriş yapmaları için pazaryerlerini yenileyen Çankaya Belediyesi gerçekleştirdiği düzenlemelerle pazaryerlerini haftanın her günü kullanılabilen yaşam alanlarına dönüştürüyor. 

Pazaryerlerini birer sosyal donatı alanı haline getiren Çankaya Belediyesi Keklikpınarı, Mürsel Uluç, Yaşamkent ve Aşıkpaşa pazaryerleri üst kapama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

İlçenin belirli bölgelerinde yer alan 22 pazaryerinde iyileştirme çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi vatandaşların ve pazar esnafının soğuk ve sıcak havadan etkilenmeden alışveriş yapmalarını sağlamak için pazaryerlerinin üstünü kapatıyor. 

Pazaryerlerinin sadece alışveriş yapılan yerler dışında da kullanılması için iyileştirme çalışmalarına ağırlık veren Çankaya Belediyesi, bu şekilde haftanın belirli günlerinde kullanılan pazaryerlerinin fonksiyonlarını artırıyor. 

 VATANDAŞLAR RAHAT EDECEK 

Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği çalışmaları ve hizmetleri Çankayalılara sorarak gerçekleştiren Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacakları hizmetleri yerine getirmeye çaba gösteriyoruz. Pazaryerlerinde yaptığımız çalışmalar ile vatandaşlarımız rahat ve güven içinde alışverişlerini yapabilecekler. Pazar esnafımız da yaz kış hava koşullarının olumsuz etkilerinden korunmuş olacak” diye konuştu.  

 Çankaya Belediyesi veri sorumlusu sıfatıyla; kurumumuzla ilişkinize bağlı olarak 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunun çizdiği sınırlar kapsamında bir kısım kişisel verileriniz tarafımızca işlenmektedir. Detaylı Aydınlatma Metnine internet sitemizden ve tarafımızdan isteyerek ulaşabilirsiniz.

-Bu e-posta mesajı kişisel olup, içeriğinden mesajı atan kullanıcı doğrudan sorumludur. Bu mesajın içeriği ve/veya ekleri hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz, saklanamaz ve/veya kopyalanamaz. Mesaj yanlışlıkla size gönderilmişse ya da mesajın muhatabının siz olmadığını düşünüyorsanız, lütfen tüm ekleriyle birlikte siliniz ve göndereni uyarınız.

This is a personal e-mail message the user of which is directly responsible for the content of the message. Under no circumstances the content and/or annexes of the message can be used, hold and/or reproduced without permission. If the message has been sent to you by mistake or if you think you are not the intended recipient, please with all the annexes, delete the message and notify the sender.

 

 



Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli