ÇAYYOLU HİZMET BİNASI’NIN TEMELİ ATILDI

ÇAYYOLU HİZMET BİNASI’NIN TEMELİ ATILDI

Çankaya Evimizin, kütüphanenin, nikah ve konferans salonunun, vezneler ile Halk Masası’nın olacağı komple bir belediye hizmet binası olacak. ‘İleri, daima ileri’ diyerek durmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. ”

Alper Taşdelen: ”Çayyolu Hizmet Binamız, içinde Çankaya Evimizin, kütüphanenin, nikah ve konferans salonunun, vezneler ile Halk Masası’nın olacağı komple bir belediye hizmet binası olacak. ‘İleri, daima ileri’ diyerek durmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. ”

 Hizmetleri halkın ayağına götüren Çankaya Belediyesinin Çayyolu ve çevresinde yaşayan vatandaşların belediyenin hizmetlerine ulaşmasını sağlayacak Çayyolu Hizmet Binasının temeli törenle atıldı.

 Çankaya Belediyesi yatırımları vatandaşların ayağına götürüyor. Bölge halkının hizmetlere kolayca ulaşımını sağlayacak olan Çayyolu Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

 Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde gerçekleşen törende, Çayyolu Hizmet Binası’nın temeli, eski bakanlardan Seyfi Oktay, Metin Bostancıoğlu ve Abdülkadir Ateş, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Bülent Kuşoğlu, CHP Parti Meclisi Üyesi Aylin Yaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım, muhtarlar ve vatandaşlar katılımıyla atıldı.

TAŞDELEN’DEN BİR MÜJDE DAHA

Törende bir konuşma yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen; “Bugün burada temelini attığımız Çayyolu Hizmet Binamız içinde Çankaya Evimizin, kütüphanenin, nikah ve konferans salonunun, vezneler ile Halk Masası’nın olacağı komple bir belediye hizmet binası olacak” dedi. Çayyolu Hizmet Binasının 6-7 ay gibi sürede tamamlanıp hizmete açılmasını planladıklarını belirten Taşdelen, kısa süre sonra Ümitköy’e de hizmet binası yapılacağının müjdesini verdi. Taşdelen; ‘İleri Daima İleri’ diyerek durmadan çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

 MANSUR YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Taşdelen sözlerini Mansur Yavaş’a teşekkür ederek tamamladı; “Bu arsa Büyükşehir Belediyemize aitti. Buraya hizmet binası yapmak istediğimizi belirttik. Bu binanın buraya kazandırılmasına destek veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum”

 Hiçbir belediyeyi ayırmadan hizmet ettiklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projelerinden bahsederek Alper Taşdelen’e hizmetleri için teşekkür etti. Yavaş; “Yeni Hizmet Binası bölge halkımıza hayırlı olsun” dedi.  

 SEYİT TORUN: “BELEDİYELERİMİZ HER KURUŞUN HESABINI YAPARAK HİZMET VERİYORLAR”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise yaptığı konuşmada; “Bizim belediyelerimiz her türlü engellemelere, kamu kaynaklarının kendilerine kapatılmış olmasına rağmen her kuruşun hesabını yaparak hizmet veriyorlar. Sorunları teker teker çözüyor ve verdikleri sözleri yerine getiriyorlar. Bütün bunları yaparken de hiçbir zaman şikayet etmiyorlar. Gerçekten kendileriyle gurur duyuyoruz. Onlar bizim yerelden genele iktidarımızın çok önemli unsurları. İnanıyorum ki; önümüzdeki iki yılda da çok güzel işler yapacaklar” dedi.   

 TÜM HİZMETLERE TEK MERKEZDEN ULAŞILACAK

Çankaya Belediyesinin temelini attığı Çayyolu Hizmet Binası tamamlandığında bölge halkı için belediye hizmetlerine ulaşmak çok daha rahat olacak. Vatandaşlar, kent merkezine gelmek zorunda kalmadan kendi mahallelerinde hizmetlerden yararlanma imkanına sahip olacaklar.  

 2 kattan oluşacak 3 bin 211 metrekarelik yeni hizmet binasında; Halk Masası, kütüphane, nikah ve konferans salonu ile kafeterya bulunacak. Çankayalılar, 16 derslikli Çankaya Evinin de yer alacağı yeni hizmet binasında hobi kurslarından spora, müzik eğitiminden yabancı dil kurslarına kadar birçok branşta hizmet alma imkanı bulacak.

 



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli