CHP`li Tüzün`den Çankaya`da Büyük İddia

CHP`li Tüzün`den Çankaya`da Büyük İddia

CHP`den Çankaya Belediye Başkan aday adayı olan 22 ve 23. Dönem CHP Milletvekili Yaşar Tüzün Çankaya`da iddialı bir proje dosyası ile çıkış yaptı.

 5 Ocak`ta tüm aday adayları ile sandık başına giden CHP Çankaya`da oldukça heyecanlı bir parti içi yoklama geçecek. 30 aday adayı içinden Çankaya belediye başkanını belirlemek için partililerine soracak olan CHP Çankaya`da  Yaşar Tüzün Bilecik Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı yerel yönetim hizmetlerinde başarılı bir referansa sahip.

Aday adayı olmasının nedenini yıllardır Çankaya`da hem ikamet ve ticaretini sürdürdüğü sorunlara ve çözümlere hakim olduğu gerekçesi ile aday adayı olduğunu ifade eden Tüzün Çankaya için hazırladığı bir çok proje başlığını kamuoyu ile paylaşıyor.

Yerel yönetimlerde oluşturduğu projeler ile Çankaya`da belediyecilik anlamında bir çok vizyon ve algının değişeceğinin altını çizen Tüzün Başkent`te 7/24 Canlı kılınacak ilçe projesi, çok tartışılan ama başkente uygulanamayan bisiklet yolları projesi, Muhtarlarla el ele, personel stratejisi konusunda geliştirdiği plan ve projeler ile dünya liderini ağırlan bir ilçenin algısının ve vizyonun değiştireceği konusunda oldukça iddialı bir çıkışta bulunuyor.

"Her Ay 1 temel Atma 1 Açılış"

Sosyal demokrat belediyeciliğin marka şehri olması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken tüm vatandaşların Çankaya`ya geldiğinde kendi belediyesi için örnek alacağı bir çalışma göreceğini kaydetti. Yaşar Tüzün`ün projeleri arasında 7/24 çalışma sistemi ile vatandaşa hizmet kapılarının açılacağını, belediyenin vatandaşın ikinci evi olacağı, kent konseyi ve semt meclisleri ile vatandaşla birlikte bir yönetim hedeflerini açıkladı. Tüzün`ün projeleri arasında yer alan Bisiklet yolları, adil bir kentsel dönüşüm, her ay 1 temel atma her ay 1 açılış projesi ile 60 dev projeye de ev sahipliği yapılabileceğini de çalışmaları arasında yer aldığını kaydetti.

Yaşar Tüzün Kimdir ?

18 Ocak 1966`da Bilecik`te doğdu. İş Adamı; Ticaret Lisesi`ni bitirdi. Bilecik Genç İşadamları Derneği Başkanlığı, Bilecikspor Kulübü Başkanlığı, Marmara Boğazları ve Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. CHP`nin gençlik ve ana kademelerinde bir çok görevde yer alan Tüzün, Bilecik Belediye Başkanlığı yaptı. 22. Dönem Bilecik Milletvekili. 22. Dönem`de TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu. 23. Dönem`de aynı göreve yeniden seçildi. Orta düzeyde Fransızca bilen Tüzün, evli ve 2 çocuk babasıdır. 
Haber : Beril Çuhadaroğlu



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

09.05.2024

  • İMSAK 03:52
  • GÜNEŞ 05:32
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:31
  • Perşembe 22.8 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı