Çorumlular Platformu MHP`yi Destekliyor

Çorumlular Platformu MHP`yi Destekliyor

Kamu-Sen de düzenlenen kahvaltıda dernek başkanları ve çorumun önde gelen isimlerinden oluşan Çorumlular platformu bir araya geldiler. Yapılan toplantıda ortak bir bildiri yayınlanması için Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Uçakcı’yı bu konuda yetkili

  Çorum Başkanlar Kurulu Basın Bildirisi

 

 Hırka Baba, Koyun Baba, Halil Baba, Ergülü Baba, Arap Dede gibi Alplerin, erenlerin torunları saygı değer hemşerilerimiz” cümleleri ile başlayan Elvan Çelebi Seçimle iş başına gelmiş başkanlarımız, kanaat önderlerimizle yaptığımız bu toplantımızda, Çorum topraklarından göç ederek yeni yurtlar edinmiş, başta Ankara olmak üzere İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa gibi Anadolu illeri ile dış ülkelere yerleşerek bu toprakları ikinci yurdu haline getirmiş 2.000.000 civarındaki Çorumlu hemşerilerimize mesaj yollanmıştır.

 

   7 Haziran 2015 günü yapılacak 63‘ncü Cumhuriyet hükümetini iş başına getirecek olan 25. Dönem Milletvekili Seçimlerinin, tüm Türkiye de olduğu gibi biz Çorumlular için de çok büyük önem arz ettiği belirtilmiş, 2 000 000 civarındaki Çorumlu nüfusunun ülkemizi yönetecek hükümetin kurulmasında etkileyici olacağı belirtilmiştir.

    AKP hükümeti tarafından, devletlimizin birliği, milletimizin bölünmez bütünlüğü, bin yıllık kardeşliği tartışmaya açılmış Ermeni ile Yahudi Diasporası ve bunların Anadolu uzantıları PKK ile pazarlık masasına yatırılması, hırsızlıkların, yolsuzlukların ve savurganlıkların legal hale gelmesi vurgulanmıştır.

    Çorum ve Çorumlunun iktisadi, sosyal sıkıntılarının 13 yıllık AKP iktidarı ile kat kat arttığını gençleri işsiz, çalışan ve emeklileri aldığı maaşla geçinemez, köylülerinde mazot ve diğer girdi fiyatları ile tarlasını ekip, biçemez olduğunu vurgulayan Çelebi Çorumluların 13 yıldan beri destekledikleri AK Parti’ye destek vermenin artık hiçbir anlam ifade etmediği, dolayısıyla önümüzdeki seçimlerde bu partiden desteğimizi mecburen çekmek zorunda kaldıklarını söyledi.

 Çelebi;Yapılan toplantılar ve müzakereler neticesinde, bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ulusa yaptığı “Bizimle Yürü Türkiye” tarihi çağrısına icabet edilerek, tüm yurtta Milliyetçi Hareket Partisi’ni desteklemenin daha hayırlı ve memleketimiz milletimiz için daha yararlı olacağı kanaatına

varılmıştır.  Dolayısıyla bundan böyle MHP’nin sayın milletvekili adayları ile birlikte hareket edileceği ve destek verileceği yolunda kamuoyunu aydınlatacak mahiyette bir bildiri yayınlaması uygun görülmüştür. Ayrıca Anadolu’nun değişik yörelerinde yurt tutmuş Çorumlulara duyurulması da ön görülmüştür. “dedi.

    Çorumlular Platformu toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili adayı Şefkat Çetin, Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, Milliyetçi Hareket Partisi Gn. Sek. Yrd. Çorumlu Dr. Mustafa Hidayet Vahapoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Adaylarından İbrahim Çifçi, Yaşar Yıldırım, Aytaç Özel, Bircan Akyıldız, İbrahim Kuş, katıldılar



Anahtar Kelimeler: Çorumlulardan MHP Tam Destek

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli