CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN SİNCAN PROJELERİNE TAM DESTEK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN SİNCAN PROJELERİNE TAM DESTEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan’a yapılan mega projeler hakkında bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan’a yapılan mega projeler hakkında bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Ercan’ın takdim ettiği proje ve yatırımları ilgiyle dinlerken, Başkan Ercan da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destekleri için teşekkür etti.

 

Kaynaklarını etkin kullanarak çok sayıda projeyi hayata geçiren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, başta yakın zamanda hizmete geçecek Sincan Park ve Arasta Sincan olmak üzere ilçeye kazandırdığı dev yatırımları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu.

 

Millete hizmet yolunda durmaksızın çalışan Başkan Murat Ercan, Sincan’ı adeta bir cennet bahçesine dönüştüren Sincan Park Projesi, Sincan’ı kültür ve sanatın merkezi yapan Fuar ve Kongre Merkezi, sadece ilçeye değil Ankara’ya değer katacak Arasta Sincan AVM Projesi gibi birçok projeyi gerçekleştirdi.

 

10.su açılan Millet Kıraathaneleriyle, hanımlara ve güngörmüşlere özgü konaklarıyla, Ankara’nın ilk ve en modern Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile, çocuklar için Bebek Kütüphanesi, Anne Çocuk Oyun Evleri, yine Ankara’da bir ilk olan Matematik Müzesi, Gastro Akademi ve Türk Musikisi Konservatuvarı ile hem ilklere imza atan hem de ilçeye değer katan Başkan Ercan, kısa sürede 3 büyük yüzme havuzunu ve 5 kreşi de açarak Sincan’ı cazibe merkezi haline getirdi. 

Sporun, sanatın ve kültürün merkezi olan Sincan’da geleceğin sporcu ve sanatçıları yetişiyor. FİBA standartlarında yapılan Sinan Şamil Sam Kapalı Spor salonuyla dikkatleri çeken ilçede gençler için okçuluk, halı sahalar, basketbol sahaları, voleybol sahaları, badminton ve daha sporun pek çok alanıyla ilgili yatırımlar devam ediyor.

Emine Erdoğan Hanımefendi’nin öncülüğünde başlayan Sıfır Atık Projesinde defalarca ödül alan Başkan Ercan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteği için teşekkür etti. Başkan Ercan’ın sunumunu dikkatle dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan yatırımlardan memnuniyetini ifade etti. 

Başkan Ercan “Destekleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Sincan’ımız için gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.



Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı