Delege Çetinkaya Dedi

Delege Çetinkaya Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı’nın 11. Olağan İl Kongresi dün yapıldı ve İl Başkanı Fatih Çetinkaya yeniden seçildi. Ankara ATO Congresium’da saat 10.00`da başlayan kongrede, mevcut İl Başkanı Fatih Çetinkaya ile MHP’nin Çankaya esk

Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcılarından Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Prof Dr. Zuhal Topçu, Atilla Kaya, Doc Dr. Mustafa Erdem, Antalya Milletvekili Mehmet Ünal, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiftçi, Mehmet Ali Tanrıverdi, Prof. Dr. Halil Ayanoğlu, Ömer Demirel, Turgut Özdemir, Tamer Gökçek , Mehmet Aslan, Sami Uzun, Doc. Dr. Hulki Ersoy, Ahmet Sezgin Yurdakul, Enver Demirel, Türkav Genel Başkanı İbrahim Ataseven, TŞFAŞ Eski Genel Müdürü Seyit Yücel, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin katıldı.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yaptığı konuşmada; kongrenin birliğin, dirliğin tesis edileceği, büyük hedeflere yürümenin temel taşlarının atılacağı bir kongre olacağına dikkat çekti. Çetinkaya, “Hiçbir vatandaşımızı kaybetme lüksümüz yoktur. İhanetten, gafletten, delaletten çıkarak bugünlere getirdiğimiz bu yuvanın her bir mensubu gözbebeğimizdir” dedi.

Çetinkaya; “MHP Ankara İl Teşkilatı olarak görev süremiz boyunca her zaman Başkent’in sorunlarının takipçisi olduk, çözüm yolunda Ankaralı hemşehrilerimizin sözcüsü olduk. Meselelerin üzerine kararlılıkla giderek, Ankara’da keyfi bir yönetim sergilemek isteyenlere engel olduk. İl teşkilatı olarak bundan sonra da Ankara’nın meselelerinin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

 Birlik, beraberlik içerisinde, Ülkücü adab ve edebe yakışır bir biçimde, kaybedenin olmadığı 11. İl Kongresi gerçekleştirdik. Bundan sonra da el ele, omuz omuza, Milliyetçi Hareket’in iktidarı için hep birlikte çalışma kararında ve azmindeyiz.”Diğer aday Deniz Kaya Milliyetçi Hareket Partisi’ni Ankara’da lider parti yapmak için aday olduğunu vurguladı.Kongrede Divan Başkanlığı’nı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atilla Kaya yaparken, kongreye geniş bir katılım oldu.

Kongrede yapılan seçim ise kıran kırana geçti. Yapılan seçim sonucunda Fatih Çetinkaya, 311 oy alarak güven tazeledi ve MHP Ankara İl Başkanı oldu. Diğer aday Deniz Kaya ise 304 oyda kaldı



Anahtar Kelimeler: Delege Çetinkaya Dedi

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli