Erseven CHP Ankara Aday Adayı

Erseven CHP Ankara Aday Adayı

İş adamı Haydar Erseven, 7 Haziran 2015`te yapılacak olan genel seçimler öncesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

İleri teknolojiler ve nükleer konularında birçok ulusal ve uluslararası firmaların Türkiye temsilciliğini yürüten Haydar Erseven, `mevcut hükümetin yanlış olduğuna inandığı ekonomi, eğitim, tarım, istihdam ve işsizlik politikalarına; çağdaş dünyaya karşı ülkeyi zor durumda bırakan, terör örgütleriyle işbirliği yaptığı izlenimi veren ve yapan, insan hak ve özgürlüklerini ortadan kaldıran uygulamalarına karşı olduğu için aday adayı olduğunu` belirterek şu ifadeleri kullandı:

 "Toplumun her kesiminden oy alabilme başarısını, Milletvekili seçiminde de göstermek ve zümrecilik hastalığını tarihe gömmeye katkı sağlamak için; Atatürk İlke ve Devrimleri ile çağdaş, demokratik ve laik uygulamalara bağlı bir milletvekilinin yapması gerekenleri gösterebilmek için aday adayı oldum.

 Seçim sürecinde ülkemdeki malum manzara karşısında, kabuğuma çekilerek kayıtsız kalsaydım, ülkeme ve yaşantım boyunca verdiğim mücadeleme saygısızlık etmiş olacaktım. İşte bu yüzden aday adayı oldum. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, analarımızın, bacılarımızın geleceğinin gözyaşı ile yoğrulmasını engellemek için aday adayı oldum. Takdiri yüce halkımıza bırakıyorum."

 HAYDAR ERSEVEN KİMDİR?

 1977`de Ankara Çubuk ilçesinde doğmuştur. Eğitimlerini Ankara’da tamamlamıştır. 1998 yılında Sağlık Bakanlığı’nda memuriyet görevine başlamıştır. 2007 yılına kadar Sağlık Bakanlığı’nda çeşitli kademelerinde görevler almıştır. 2007 yılında kendi isteği ile devlet memurluğundan ayrılarak, aile şirketinin başına geçmiş ve ticaret hayatına başlamıştır.

 İleri Teknoloji içeren ve kritik seviyede olan birçok ürünün millileştirilmesi adına AR-GE faaliyetlerini ve çalışmalarını yapmış ve halen devam ettirmektedir. Teknolojik anlamda ve yatırımlar anlamında birçok ödüller kazanmıştır. Firmaları, ileri teknolojiler ve nükleer konularında birçok ulusal ve uluslararası firmaların Türkiye temsilciliğini yürütmektedir.

Birçok sivil toplum örgütlerinde kurucu üyelikler, Başkanlık ve Başkan Yardımcılıkları görevlerinde bulunmuş olup, bu görevleri devam etmektedir. İngilizce bilmektedir.

Haydar Erseven evli ve üç çocuk babasıdır.

 

 Haydar ERSEVEN 1977 tarihin ’de Ankara Çubuk ilçesinde doğmuştur. Eğitimlerini Ankara’da  tamamlamıştır.

 1998 yılında Sağlık Bakanlığı’nda memuriyet görevine başlamıştır. 2007 yılına kadar Sağlık Bakanlığı’nda çeşitli  kademelerinde görevler almıştır. 2007 yılında Kendi isteği ile Devlet memurluğundan ayrılarak, Aile Şirketinin başına geçmiş ve ticaret hayatına başlamıştır. İleri Teknoloji içeren ve kritik seviyede olan birçok ürünün millileştirilmesi adına AR-GE faaliyetlerini ve Çalışmalarını yapmış ve halen devam ettirmektedir. Teknolojik anlamada ve yatırımlar anlamında birçok ödüller kazanmıştır. Firmaları İleri teknolojiler ve Nükleer konularında birçok Ulusal ve Uluslararası firmaların Türkiye Temsilciliğini yürütmektedir.   

Hedefleri arasında çok önemli gördüğü, Milli Kültürümüz ve geleceğimize yön veren değerlerimizin varlığını sürdürmek, dolayısıyla daha ileri seviyelere taşımak, muhafaza etmek, başka ülke ve diğer kültürlerle diyaloğumuzun gelişmesine katkı sağlamasını görev edinmiştir. Halkla ilişkiler deneyimi ve  Sosyal sorumluluğun gereği olan çeşitli projelerde yer alarak, Türk toplumunun özelliklede gençlerin ve Kadınların  ekonomik ve siyasi alanda temsilinin güçlenmesini, geliştirilmesini sağlamak , Ulusal ve Uluslararası lobi faaliyetlerini içeren çalışmalarda yer almaktadır.  

Birçok sivil toplum örgütlerinde kurucu üyelikler, Başkanlık ve Başkan Yardımcılıkları görevlerinde bulunmuş olup, bu görevleri devam etmektedir. İngilizce bilmektedir.     

Keçiören’de ikamet eden Haydar ERSEVEN evli ve üç çocuk babasıdır.

İlgi alanları :Santraç oynamak, kitap okumak, yürüyüş yapmak, mesleği ile ilgili yayınları takip etmek ve araştırmalar yapmak.      



Anahtar Kelimeler: Erseven CHP Ankara Aday Adayı

Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı