Etimesgut CHP´den İYİ Partiye Ziyaret.

Etimesgut CHP´den İYİ Partiye Ziyaret.

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi İYİ Parti İlçe Başkanlığına atanan Alpaslan Yılmaz´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sıcak  bir ortamda yapılan sohbette İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz, bugünkü sürecin hepimizin ortak değerleri üzerinden yürütülmesi gerektiğini, kime hizmet verdik değil, ülkenin geleceği için ne katkı sunabildik algısıyla hareket edilmesinin önemini, günün artık “sen-ben günü” değil “birliktelik günü” olduğunu, hiç kimsenin hırsının ülke menfaatinin üstüne çıkmaması gerektiğini önemle vurguladı. Genel Merkezin yürüttüğü birlik-beraberlik hareketinin, Ankara ve Etimesgut´ta da en iyi şekilde sunulması için çalıştıklarını belirtti.

 Yılmaz; iki  parti Genel Başkanlarının önşartsız-koşulsuz bir araya gelerek görüştükleri gibi Etimesgut İlçe Teşkilatı olarak kendilerinin de önşartsız-koşulsuz görüşmeler yapacaklarını, veri ve bilgileri karşılıklı ortaya koyarak “birlikte zafere nasıl ulaşılır” bunun çalışması içinde olduklarını, “ben değil, biz” diyerek Etimesgut´a sağlanabilecek faydaların ortak payda olduğunu söyledi.

Ardından CHP Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz, Sayın İlçe Başkanının sözlerine içtenlikle katıldığını, bir “Kuvvayı Milliye Hareketi” gibi birleşerek ülkeyi kötü yönetimden kurtaracaklarını ve bunun en güzel örneğini de 31 Mart akşamı CHP-İYİ Partinin ortak olarak alacağı mazbata ile Etimesgut´ta vereceklerini söyledi. Millet İttifakı´nın yerelde iktidar olmasının ortak amaç olduğunu ve bunun için gayretle çalıştıklarını vurguladı.

Ayhan Yılmaz; son dönemlerde Etimesgut halkının sıkıntılar yaşadığını, genel siyasetteki sıkıntılar bir yana, yereldeki insanların sorunlarına eğilerek hep birlikte gidermek gerektiğini, yerel yönetimle halkın arasında var olan irtibat eksikliğinin bunda önemli rol oynadığını belirtti. Halen köy zihniyetiyle yönetilmeye çalışılan Etimesgut halkının bunu değil, çağdaş-modern bir kent bilinciyle yönetilmeyi hak ettiğini ve iki parti arasında yürütülen ortak çalışmalarla bu amaca ulaşılacağına inandığını ifade etti.

 İYİ Parti İlçe Başkanı Alpaslan Yılmaz CHP İlçe Başkanı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: Etimesgut Partiye Ziyaret

Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli