Fethi Yaşar: `Hesap vermeye geldim`

Fethi Yaşar: `Hesap vermeye geldim`

Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediyesi Başkan Adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, "Verdiğim her sözün arkasında durdum. Onun için Yenimahalle`nin Fethi Abisi oldum" dedi.

 Yenimahalle`de kapı kapı gezen CHP Yenimahalle adayı Fethi Yaşar ; " KİM ÇALIŞIYORSA ONA OY VERİN”dedi.

Sözlerine Yenimahalle halkı için yaptığı hizmetlerden bahsederek devam eden Yaşar, “Kimin çalışmalarını, projelerini beğeniyorsanız ona göre tercih yapın. Kent yöneticilerini siyasi anlayışlara göre değil adayların sözlerinin eri olup olmadığına bakarak karar verin” dedi.

30 Mart seçim sürecinin barış ve demokrasi içerisinde geçmesi gerektiğine vurgu yapan Başkan, sohbet ettiği vatandaşlarla çay içti.

Serhat Mahallesi`nde Ak 84 sitesi sakinleriyle bir araya gelen Yaşar, alkışlarla karşılandı. "Size hem hesap vermeye hem de yeni dönemde yapacağım çalışmaları anlatmaya geldim" diye konuşmasına başlayan Yaşar, site sakinlerine yeni dönemle ilgili müjdeli haberler verdi.

Serhat`a kültür merkezi

Yeniden başkan seçilmesi durumunda 5 yılda yaptığı hizmetleri destekleyecek yatırımlarla Serhat`ın çehresini değiştireceklerine vurgu yapan Yaşar, "Serhat Mahallesi`ne çok güzel bir kültür merkezi yapacağız. İçerisinde değişik kültürel etkinliklerin yapılacağı bu merkezde, ayrıca Yenimek kursları da yer alacak" dedi.

Yenikart çığ gibi büyüyor

Türkiye`ye örnek olan Yenikart projesinde Yenikartlı sayısının yeni dönemde 5 bine çıkacağını belirten Yaşar, "Türkiye`de yardımlaşma ve dayanışma için örnek teşkil eden YeniKart ile Yenimahalleliler, iki ayda bir kartlara yatırılan 200 TL`lik yardım sayesinde gıdadan giyime, yakacaktan kırtasiyeye kadar ihtiyaçları ölçüsünde alışveriş yapabiliyor. Yeni dönemde karta yatırılan para miktarını 360 TL`ye çıkaracağız" dedi.

"Yavaş`la ulaşım sorununu çözeceğiz"

Ankara`nın ciddi bir ulaşım sorunu olduğuna vurgu yapan Yaşar, "Her gittiğim bölgede insanlar, ulaşımdan şikayet ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Mansur Yavaş ile başarı elde edersek Ankara`da ulaşım sorunu kalmayacak" diye konuştu.

Haber: Beril Çuhadaroğlu 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

11.05.2024

  • İMSAK 03:49
  • GÜNEŞ 05:30
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:43
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:34
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.8 ° / 7.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 16.4 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı