Her Şeyin Çözümü İYİ Parti

Her Şeyin Çözümü İYİ Parti

İYİ Parti Uğurhan Ferudun Berat Tiryaki Çocukluğum Ankara´da geçti. Sadece Ankara´da değil Türkiye bazında mevcut iktidarın daraltan, bunaltan, ayrıştıran, baskı altına almaya çalışan, devamlı ötekileştiren yönetim biçiminden bıkmış; şehirlerinde, evleri

İl ve ilçe teşkilatlarını nasıl görüyorsunuz, çalışmalarından memnun musunuz?

 Tiryaki;İyi Parti ilçe teşkilatları şu anda Türkiye´nin en dinamik ilçe teşkilatlarıdır. Bunun birkaç sebebi var; bunun ilk nedeni yeni teşkilat olmamız. İnsanlarımız çalışmaya aç,  çalışma hevesi ile yanıp tutuşuyorlar. İkincisi  imza kampanyası ve karşılaştığımız zorluklar bize bir azim aşıladı. Büyük bir azimle biz bu işlere atıldık. Bu da bütün teşkilatlarımıza bir hareket getirdi. Bütün teşkilatlarımıza taze kan getirdi. Şu anda oluk oluk insanlar hiçbir karşılık beklemeden gönüllü olarak teşkilatlarımızda çalışmak için bekliyorlar. Biz de onlardan aldığımız enerji ile devam ediyoruz.

Ankara il, seçime nasıl hazırlanıyor?

Tiryaki;Ankara il, yeni çıkan seçim yasasıyla milletvekili sayısının artmasıyla beraber üç bölge oldu. Şu anda bütün ilçelerimizde teşkilatlanma yapılanmamız hazır. Ankara il bünyesinde bir seçim koordinasyon merkezi ve onun bir başkanlığı ve bir grubu çalışacak. İlçelerimizde seçim bürolarımız, mahalle temsilciliklerimiz hazır. Buradaki yönetimimizde herkes en çok faydalı bölümde çalışacak, emek verecek. Burada bizim birincil amacımız, en temel hedefimiz Meral Hanım´ı cumhurbaşkanı yapmak. Biz çalışmamızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Partimizin milletvekili sayısı tabi çok önem arz ediyor bizim için. Fakat enerjimizi maksimum verim alabileceğimiz kampanyalarla ve seçim propaganda sistemleriyle yürütmek mecburiyetindeyiz. Biz bu yola çıkarken zaten bir tane hedefimiz vardı; Türkiye´nin normalleşmesi ve çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne geçmesi. Bu hedefi de Meral Hanım´ın gerçekleştireceğine inanmış örgütsel yapı olarak hedefimiz Meral Hanım´ın cumhurbaşkanı olmasıdır.

Ankara´da iyi parti neden seçilmeli, Ankaralı seçmenlere mesajınız nedir?

Tiryaki:Ben de Ankaralıyım, burada büyüdüm. Çocukluğum Ankara´da geçti. Sadece Ankara´da değil Türkiye bazında mevcut iktidarın daraltan, bunaltan, ayrıştıran, baskı altına almaya çalışan, devamlı ötekileştiren yönetim biçiminden bıkmış; şehirlerinde, evlerinden rahat edemeyen, çocukları için gelecek kaygısı duyan, geleceğe dair endişe duyan herkesin çözümü İyi Parti´den bulacağından eminim. Zaten bizim partimiz gibi partiler, geçmişte de hep bütün umutların tükendiği zamanlarda ortaya çıkarlar ve kendiliğinde ortaya çıkarlar.  Bizim partimiz de böyle oldu. Kimseden icazet almadan, kimseden merhamet beklemeden kendi söküğümüzü kendimiz dikmek için biz bu partiyi kurduk. Bu şekilde de devam ediyoruz. Seçmenimize de biz şunu vaat ediyoruz; normalleşmiş, insanların kavga etmediği, ötekileşmemiş; sokaklarında, şehirlerinde rahat gezildiği, çocukların sokaklarda oynadığı, gelecek kaygısının minimuma indiği bir ülke vaat ediyoruz. Bizim vaadimiz bu. İnsanların adil yargılanacağı, tanıdık bulmak zorunda kalmayacağı bir ülke vaat ediyoruz. Bizim vaadimiz bunlar.

Uğurhan  Ferudun Berat Tiryaki. İyi Parti´nin  kuruluş sürecinden beri partimin içinde görev alıyorum. İl yönetim kurulu üyeliği, il yönetim kurulu üyeliğinden Ankara il başkan yardımcılığına  sonra da yönetim kurulunun teveccühü ile il başkanlığına seçildim. Şimdi de var gücümüzle seçimler için çalışmalarımıza devam ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: Şeyin Çözümü Parti

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli