hizmet kalitesi sürüyor

hizmet kalitesi sürüyor

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Yenimahalle Belediyesi’ne yapılan 11’inci gözetim tetkiki sonucunda belediyenin, Kalite Yönetim Sistemi ve uluslararası nitelik taşıyan IQ Net Belgesi’nin devamlılığı sağlandı. Yenimahalle Belediye Başkanı Feth

Yenimahalle Belediyesi, TSE’nin her yıl yaptığı denetimlerden alnının akıyla çıkmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın talimatlarıyla vatandaşa en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen ve insan odaklı çalışan belediye, bu yıl yapılan denetimlerden yine kalitesini arttırarak çıktı. Belediyenin işlerliğini, performansını ve kaliteye uygunluğunu denetleyen uzmanlar, Yenimahalle Belediyesi’ne olumlu puan verdi. Böylece Yenimahalle’nin kalitesini sürdürdüğü tescillendi.

 “İnsan odaklı hizmet, kaliteyi getiriyor”

Başkan Yaşar, hizmet kalitesinin sürmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Göreve geldiğim günden beri belediyenin kapılarını tüm halkımıza açtık. Müşteri memnuniyeti anketleriyle halkın düşünceleri doğrultusunda hareket ederek ilçemizi, Yenimahallelilerle birlikte yönettik. Belediyemizin kaynaklarını doğru yerlerde harcayarak vatandaşlara kalıcı eserler bıraktık. Vermiş olduğumuz emek ve gayretlerin sonucunda almış olduğumuz bu belgelerin devamlılığının sağlanmasından büyük mutluluk duyuyorum. Tüm personelime ve belediyemizin Kalite Yönetim Sistemleri Temsilciği’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Yenimahalle hedef büyüttü

Kalite yönetimine büyük önem verdiğini belirten Yaşar, “Halkımıza daha da faydalı olabilecek çevre yönetimi, gıda yönetimi, iş sağlığı ve iş güvenliği, bilgi güvenliği sistemi ve müşteri memnuniyeti yönetimi konusunda personelimize belgeli ve sertifikalı eğitimler vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Kapanış toplantısı yapıldı

23-24 Eylül’de yapılan tam gün denetimlerinin ardından düzenlenen kapanış toplantısında denetçiler, Yenimahalle Belediyesi’nin kalite sistemine duyduğu ilgi ve verdiği destekten dolayı Başkan Yaşar adına kapanış toplantısına katılan Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran’a teşekkür etti.

İşte kalite belgeleri

Yenimahalle Belediyesi, 2013 yılında uluslararası en büyük organizasyonun içinde yer aldığına dair IQ Net Belgesi almıştı. Yine yüksek performans ve standartlara uygun çalışma konusunda belediye, 2003’ten beri Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ne sahip.



Anahtar Kelimeler: hizmet kalitesi sürüyor

Ankara

10.05.2024

  • İMSAK 03:50
  • GÜNEŞ 05:31
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:33
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.8 ° / 7.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu