İYİ Parti Yenimahalle İlçe teşkilatı partilileri yemekte buluşturdu

İYİ Parti Yenimahalle İlçe teşkilatı partilileri yemekte buluşturdu

Yemekte açılış konuşmasını yapan İYİ Parti yenimahalle ilçe başkanı Saim Ataman Cumhuriyet değerlerine bağlı, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk´ün bizlere bıraktığı bu güzel ülkeyi çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmayı görev edinen İyi Parti´ye gön

Ataman;İktidara gönderme yaparak yaptığı konuşmasında kimilerine göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, din ve dil gibi kategorilere ayrılırlar. Halbuki bu kadar karmaşık değildir. İnsanlar sadece ikiye ayrılır: İyi insanlar ve kötü insanlar. İyi insanlar her zaman her şeye rağmen sonunda kazanırlar çünkü; onların dostu Allah; kötüler kaybedecek; zira onların dostu şeytandır vurgusunu yaparak Her geçen gün daha otoriter bir yönetim anlayışıyla ülkemizi içeride ve dışarıda büyük kaosa sürükleyen iktidarın baskı ve dayatmalarını en üst seviyeye geldiği günlerdeyiz. Söylemleriyle eylemleri birbirine taban tabana zıt olan bir iktidar var. Muhalefete tahammülleri yok. Seviyeli tartışma, konuşma ortamı kalmadı; zira onlarda biat kültürü var. Ülkede korku imparatorluğu yarattılar. Siyaset yargıyı kuşatmış durumdadır. Yargının kuşatıldığı bir ülkede demokrasiden söz etmek mümkün değildir. Yargıyı bağımsız ve yansız bir hale getirmek, hukuk devleti kurmak, Partimizin iktidara geldiğinde ilk görevi olacağını söyledi.

Ataman; Bu iktidar zamanında, Devletin tüm kurumları;  muhalifleri ezmek, vatandaşı yoksullaştırmak için kullanılmıştır. Devletin tüm imkanlarını kendi yandaşlarına paylaştırmak üzere kullanan iktidardan kurtulmanın tek yolu doğru politikalar uygulayan, inançlı ve kararlı  İyi Parti kadrolarının   inancı, kararlılığı, mücadele azmi ile her şeyin en iyisine layık olan halkımızın refahı için İYİ Parti´nin iktidar olunca sağlanacağının vurguladı.

Ataman Güün, kendi zaaflarımızı parti dışında tutarak iyilere yakışır bir vakar ve disiplin içinde ülkemizi karanlık amaçlarına alet etmek isteyenlerle mücadele günüdür. Gün; dostluk, barış, sevgi ve dayanışma günüdür. Gün; partimizi iktidara taşıyacak yolda el ele, omuz omuza birlik olma, birliğimizi, dayanışmamızı güçlendirme günüdür. Politikalarımızı, projelerimizi halkımızla paylaşarak, onların sorunlarını çözecek tek parti olduğumuz hususunda insanlara güven verebilmektir. Gün hep birlikte iktidar yürüyüşü başlatma günüdürdiyerek sözlerini tamamladı.

 



Ankara

18.04.2024

  • İMSAK 04:28
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:01
  • Perşembe 23.8 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu