İyi Parti´den Ankara Kulübü Derneği Ziyareti

İyi Parti´den Ankara Kulübü Derneği Ziyareti

İyi Parti Ankara İl Başkanı Dr. Mesut Özarslan il yöneticileri Ankara Kulübü Derneği Abidinpaşa Köşkü´nü ziyaret etti. Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, İyi Parti il yönetimini Ankara Kulübü Derneği´nde ağırlamaktan mutluluk duyduklar

Ankara Kulübü Derneği yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin de katıldığı ferfenede, Başkan Özaslan: ‘´Ankara Kulübü Derneği, Büyük Önder Atatürk´ün Seymenlik geleneğini ve 27 Aralık ruhunu yaşatın talimatıyla kurulan, Ankara´nın en eski ve köklü sivil toplum kuruluşudur. Ankara´nın tarihine, değerlerine, birikimlerine, gelenek ve göreneklerine sahip çıkmaktadır. Ankara tüm bu zenginliklerine rağmen sayısız sorunlara sahip , dibine ışık vermeyen bir Başkent şehridir. İyi Parti´nin de Ankara´nın ve Türkiye´nin ciddi yapısal sorunlarına deva olacağını, Ankara´ya duyarlılığını sürdürüp gündemden düşürmeyeceğine yürekten inanıyoruz.´´dedi.

Özaslan: ‘´Temel hedefimiz her alanda Atatürk´ün de dediği gibi çağdaş, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak ve onu geçmek olmalıdır. Ne yazık ki Atatürk´ün ölümünden sonra bu ülkeyi Başkent olarak yönetmiş ne genel ne de yerel bir idare olmamıştır. Oysa Başkent Ankara, Anadolu´nun lokomotifi olma kurgusuyla birlikte tüm mazlum dünyanın da kalbidir. Bugün Ankara´da ne ile övünüyorsak 1923-1938 yılları arasında yapılan icraatler sayesindedir. Bir belediyecilik dönemi yaşadık ki üniversiteyle, meslek kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla dahi kavga etti. Aynı zamanda bu hükümet döneminde mega proje adı altında tüm yatırımlar İstanbul´a yapıldı. Dolayısıyla İstanbul ve Anadolu çatışması yaratıldı. Başta Ankara olmak üzere her Anadolu şehrinde büyük oranda gerilemeler yaşandı. Ülkemizin bir an önce demokrasiye, kalkınmaya, kutuplaştırmayan yeni bir siyasete ihtiyacı vardır. Bunu toplumun her kesiminin içinde var olduğumuzdan gözlemleyebiliyoruz. Halkın içinden gelen hareketler de bu toplumda her zaman karşılık bulmuştur. Bu çerçevede, İyi Parti Genel Merkeze ve tüm kadrolarına hayırlı olsun diyerek başarılar diliyoruz.´´dedi.

İyi Parti Ankara İl Başkanı Dr. Mesut Özarslan da Ankara´nın en eski ve köklü sivil toplum kuruluşu olan Ankara Kulübü Derneği´nde bulunmaktan ötürü mutluluk duyduklarını, Ankara´yla ilgili çalışma ve projelerde Ankara Kulübü´ne destek olacaklarını söyledi. Ferfenede yenilen yemeğin ardından ‘´Saz başlayınca, söz susar´´ denilerek sazlar çalmaya başladı. Dernek üyelerinden ve İyi Parti Kültür-Sanat´tan sorumlu başkan yardımcısı olan Neşe Dilekçioğlu´nun söylediği türküler sonrası Seymenler tarafından da gösteriler yapıldı.



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı