İYİ Parti´den Polatlı Çıkarması

İYİ Parti´den Polatlı Çıkarması

İYİ Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Koray Aydın, Ankara 1. Bölge Milletvekili adayları Halil İbrahim Oral, Ankara eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Dr. Mesut Özarslan, Sosyal konular

İYİ Parti Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Koray Aydın milletvekilleri adayları ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi İlçe Seçim İrtibat Bürolarını ziyaret etti.

Polatlı Misafirlerini Bağırlarına Bastı

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon merkezine gelen Aydın ve milletvekili adayları burada seçim çalışmalarıyla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı. Seçim Koordinasyon Merkezi önünde bir konuşma gerçekleştiren Koray Aydın, konuşmasının sonunda 24 Haziran sonrasının huzur ve barış getirmesi dilekleriyle beyaz güvercinler uçurdu. Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Polatlı Ticaret Odası´nı da ziyaret eden Aydın ve İYİ Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayları Turan caddesi esnaf ziyaretlerinin akabinde PERPA´ da Polatlı´nın pazar esnafını ziyaret etti.

800 kişilik iftar yemeği

Ziyaretlerin ardından Polatlı Çarşı Camii meydanında yaklaşık 800 kişilik iftar yemeğine katılan Aydın ve kurmayları, Polatlı halkının kendilerine gösterdiği teveccühten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Aydın,  ”Ankara 1. Bölge Milletvekili Adaylarımız ve Polatlı İlçe Teşkilatımızla birlikte esnafımızı ziyaret ettik, pazar yerlerinde vatandaşın nabzını tuttuk. Gördük ki, İYİlik rüzgarı Polatlı´yı çoktan almış götürmüş. Polatlılılar yüzlerini güneşe dönmüş, umut dolu bir şekilde Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi´nin Cumhurbaşkanlığı için gün sayıyor. Bunu vatandaşlarımızın gözlerinin içindeki ışıktan her bir arkadaşım eminim ki anlamıştır.” diyerek başladığı konuşmasında , Millet İttifakı içerisinde bulundukları Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet Partisi yetkililerine de misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.

Yaklaşık 800 kişinin katıldığı iftar ile ilgili olarak,” İftar sofrasının bereketini ve mübarek Ramazan ayının şuurunu Polatlılı kardeşlerimizle paylaştık. Teşekkürler Polatlı… İnanıyorum ki, bir dahaki buluşmamız Sayın Meral Akşener´in Cumhurbaşkanlığını kutlamak için daha coşkulu ve şevkli bir şekilde olacak…” dedi.

Milletvekili Adayları, Halil İbrahim Oral, Ankara eski İl Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Sosyal konularda himayeciliği ile ön plana çıkan Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Mine Baş ve İYİ Parti Polatlı Kurucu İlçe başkanı  Yetkin Öztürk de ”Şüheda toprakları, Cumhuriyet tarihinde önemli yeri olan Duatepe´nin bulunduğu Polatlı´da gerçekleştirmiş olduğumuz esnaf ziyaretinde bizlerden desteğini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Polatlı bizleri bağırlarına bastı.” ifadelerinde bulundular.



Anahtar Kelimeler: Parti Polatlı Çıkarması

Ankara

18.04.2024

  • İMSAK 04:28
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:01
  • Perşembe 23.8 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu