Kadın Kolları Ve İrtibat Bürosu Açıldı.

Kadın Kolları Ve İrtibat Bürosu Açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Sincan İlçe Başkanlığı olarak seçim çalışmaları çerçevesinde Akşemsettin Mahallesi’nde kadın kolları irtibat bürosu açılışı yapıldı.

Açılış programına MHP Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MKYK üyesi Salih Dilek, MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nevin Taşlıçay, Sincan ve Fatih Ülkü Ocakları Başkan ve yöneticileri, Ülkücü İşçiler Sincan Şube Başkan ve yöneticileri, Etimesgut MHP İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy yönetimi ile kadın kolları, Altındağ MHP İlçe Başkanı Cengiz Bağcı, İl yönetim kurulu üyeleri, Gaziler Vakfı Etimesgut-Sincan Temsilciliği Başkanı Gazi Alparslan Hüyük ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış programında konuşan İlçe Başkanı Sabri Can “İktidardaki siyasi parti tarafından başkanlık sistemi adı altında ülkemiz, bir bölünmeye götürülmektedir. Bu bölünmeyi tesis edebilmek için hukuku, darbetmiştir. Anayasayı çiğnemişlerdir. Hırsızlığı mübah hale getirmişlerdir. Bu insanlardan, bu seçimlerde kurtulmak için elimizde bir fırsat var. Sizlerin yardımına, ihtiyacımız var. Diyoruz ki, anneler, bacılar, kardeşler.. Gelin bu belayı başımıza beraber açtık, beraber kurtulalım.”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Zühal Topçu ise Ak Partiyi eleştirerek, “7 Haziran’da Türkiye’nin geleceğini belirleyecek seçimler var. Onun için herkesin yüreğini koyması lazım. Milliyetçilerde yürek de var, bilek de var, iman da var. Milliyetçi Hareketi iktidara getirmek için Sincan’dan söz veriyoruz.” diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya`da seçim programının hazır olduğunu, kısa süre sonra açıklanacağını dile getirirken, şu görüşlere yer verdi:“Milliyetçi Hareket Partisi 46 yıllık şanlı geçmişiyle, Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu tuzaktan kurtulmasına çere olacak her türlü çalışmayı yapmış, önümüzdeki haftalarda da insan kaynağıyla Türk milletinin önüne çıkacaktır. MHP, toplumun tüm sorunlarını çözmek için, ekonomiden, sosyal alana, enerjiden tarıma, her alanda yaşadığımız sorunların çözümü ile ilgili projeleri hazırladı. AKP, yıllardır uyguladığı yanlış politikalarla bu milleti muhtaç hale getirdi. Yardıma bağımlı hale getirdi. Ondan sonra diyorlar ki, biz gidersek, gelenler yardım yapmaz diyorlar. Yalan söylüyorlar. Bunu hırsızlıklarının devamını sürdürebilmek için söylüyorlar. Genel Başkanımız Grup toplantısında söyledi. Bu yardımlar artarak devam edecek. Kaynağımızı mı soruyorsunuz. Hırsızlıkların önü kesilecek. Kendi ayakkabı kutularını doldurmak için bu milletin varını yoğunu yediler, milleti borçlandırdılar. AKP artık Türkiye’nin üzerinde yük olmaya başlamıştır”
Daha sonra, Akşemsettin Mahallesi Fırat Caddasi’nde bulunan Kadın Kolları iletişim büromuz hizmete açıldı.
Tüm ülküdaşlarımıza hayırlı olsun dedi.

 



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı