Kamalak`tan milli iktidar hedefi

Kamalak`tan milli iktidar hedefi

Saadet ve Büyük Birlik Partisi milletvekili adayları tanıtıldı. Toplantıda konuşan SP lideri Kamalak hedefi gösterdi.

Sivas 4 Eylül Spor Salonu`nda düzenlenen "Milli İttifak" milletvekili aday tanıtım toplantısına katılan Kamalak, bu seçimlerde "Alperenlere" ve "Mücahitlere" son derece önemli görevler düştüğünü söyledi.

Bu amaçla yola çıktıklarını belirten Kamalak, "İki kardeş olarak, bir ananın iki oğlu gibi bir araya gelerek bir ittifak kurduk, aziz milletimiz de bu ittifaka `Milli İttifak` dedi. Şimdi Milli İttifak`tan milli iktidara geçmemiz lazım. Bunun için de gece gündüz koşuşturmamız lazım" dedi. Partililerden, herkese ulaşmalarını isteyen Kamalak, baraj ve engelleri ancak bu şekilde aşabileceklerini ifade etti. Sivas`ın 5 milletvekilinin tamamına talip olduklarını ve bunun zor olmadığını anlatan Kamalak, şunları kaydetti:"Herkes kendi görevini yapacak olursa emin olun önümüzde ne baraj kalır ne de herhangi bir engel. O barajlar, o engeller yıkılacak ve `Ey Osmanoğulları` diyerek bizden yardım bekleyen kardeşlerimizin imdadına koşacağız.

Alnında hiçbir leke olmayan, pırıl pırıl tertemiz 5 adayımız ve geçmişinde bir toz dahi bulunmayan iki kardeş parti. Beş milletvekilliğini alacağız azmiyle dere tepe demeden, dağ başındaki çobana da ulaşmak kaydıyla, nenelerimizin, eli öpülesi dedelerimizin duasını almak şartıyla emin olun bu güzel ilimizin inançlı insanları başka tarafa itibar etmeyecektir."

ADALET ZEDELENDİ

Eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ise BBP ve Saadet Partisi`nin hedeflerinin her zaman aynı olduğunu belirterek, "Hedefimiz milletin birliği, kardeşliği, refahı, güvenliği ve istikbalidir" diye konuştu.

Destici, Türkiye`yi terör belasından kurtarıp kardeşliği yeniden tesis etmek ve Türkiye`nin her bölgesindeki vatandaşların bireysel hak ve özgürlüklerini, dini özgürlüklerini tam manasıyla eksiksiz bir şekilde verip, herkesi birinci sınıf vatandaş yapmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Türkiye`de yargı sisteminin hiçbir zaman bu kadar siyasallaşmadığını ve yargı mensuplarının hiçbir zaman bu kadar ayrışmadığını savunan Destici, şunları kaydetti:

"Adalet hiçbir dönemde bu kadar zedelenmemiş ve gecikmemiştir. İşte bizler Milli İttifak kadroları olarak geciken adaleti gecikmeden vermek için, adaleti tarafsız, bağımsız bir kurum haline dönüştürmek için yargı mensuplarımızı, hakimlerimizi ve savcılarımızı birbirleriyle kucaklaştırmak için bir araya geldik ve kucaklaştıracağız.

 

Polisimizin, emniyet mensuplarımızın önce özlük haklarını vereceğiz ve hakkı gasbedilenlerin  tamamının hakkını geri iade edeceğiz. Türkiye`deki bütün kurumlarımızda birliği, beraberliği ve kardeşliği yeniden inşa edeceğiz."

 

Destici, Cumhurbaşkanlığı makamını önemsediklerini ve Cumhurbaşkanı`na saygı duyduklarını dile getirerek, "Fakat biz Sayın Cumhurbaşkanımızdan anayasaya bağlı kalmasını ve bütün siyasi partilere eşit durmasını bekliyoruz" dedi. 



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı