KAMU-SEN AFRİN İÇİN TEK YÜREK

KAMU-SEN AFRİN İÇİN TEK YÜREK

Ankara 15 temmuz Kızılay demokrasi meydanın da basın açıklaması yapan Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk son günlerde yaşanan olaylara vurgu yaparak ´´ Ülkemiz, bir büyük saldırı ile karşı karşıyadır´´ dedi.

Ülkemizin dört bir tarafının hainlerin  sarıldığını terör olaylarıyla birlikte bizi yıpratmaya çalıştıklarını ama başaramayacaklarını belirten Koncuk, ´´Türk askerinin ayak sesleri, dünyanın dört bucağında bulunan düşmanın uykusunu kaçırıyor´´ dedi.

KAHRAMAN MEHMETÇİĞİMİZ

Genel Başkan Koncuk: ´´ Yakın coğrafyamızda olup bitenlere baktığımızda, asıl hedefin Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti olduğunu görmek çok da zor değildir. Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin´de yürüttüğü bu harekât, Türk milleti üzerinden İslam´ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekatıdır. Nasıl ki, Kurtuluş Savaşı´nda Yunan kisvesi altında yedi düvelle savaştıysak bugün de YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız´´ dedi.

Türk milleti her zaman askerimizin ve devletimizin yanında olduğunu belirten İsmail Koncuk ´´Sakarya, Dumlupınar, İnönü bizim için ne anlam ifade ediyorsa, El Bab, Afrin, Münbiç, Sincar ve Kandil de aynıdır. Türk askerinin ayak sesleri, dünyanın dört bucağında düşmanın uykusunu kaçırıyor, hainlerin kulaklarında yankılanıyor´´diye konuştu.

ŞEHADET ŞERBETİNİ İÇMEYE HAZIRIZ

Koncuk:´´ Dost düşman, yedi düvel iyi işitsin; Biz, Türkü ile Kürdü ile, Lazı, Çerkezi, Arap´ı ile bir ve bütünüz. Kimseyle bir derdimiz, kimseye bir düşmanlığımız yok ancak bizimle derdi olan, Devletimizin, milletimizin birliğini yok etmeye çalışanlarla görülecek bir hesabımız var. Sanılmasın ki, Türk Ordusu yalnızca silah altındaki askerlerimizden ibarettir. Ordu- millet derler bize, 80 milyon askerimiz var. Şehitlerimiz var, yüreğimiz yanıyor. Gazilerimiz var, içimiz sızlıyor. Ama kahraman askerimizin kanı ile canı ile bu topraklarda yeni bir gelecek kuruluyor. On binlerce kilometre öteden gelerek, coğrafyamızı kan gölüne çevirenlerden Türk milleti hesap soruyor. Emperyalist hesaplar bozuluyor, hain planlar yıkılıyor. Türk milleti, “Bozkurtların yurdunda, çakalların işi ne” diyerek askerinin yanında kıyama duruyor. Kahraman Mehmetçik yedi düvele, Türk´ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha gösteriyor. Gün bu gündür. Büyük yürüyüş başladı. 80 milyon seve seve şehadet şerbetini içmeye hazırdır. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak 400 bin üyemizle, duamızla, varlığımızla, ruhumuzla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız.´´dedi

 

HABER: İBRAHİM ŞAHİN



Anahtar Kelimeler: KAMU AFRİN İÇİN YÜREK

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli