Kara: Mhp İktidara Çok Yakın

Kara: Mhp İktidara Çok Yakın

MHP Ankara Milletvekili A.Adayı Av. Oğuzhan Kara, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, gittikleri her yerde halkın büyük teveccühü ile karşılaştıklarını söyledi. Kara, “MHP tek başına iktidar olmaya, her zamankinden daha yakın” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Avukat Oğuzhan Kara, 7 Haziran’daki milletvekilliği genel seçimleri öncesi siyasi çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Ekibiyle birlikte Ankara’yı adeta karış karış gezen, toplantılara katılan Av. Kara, gittikleri her yerde vatandaşların büyük teveccühü ile karşılaştıklarının altını çizdi. Halkın, son 12 yıldır iktidar tarafından ezildiğini, hor görüldüğünü, mutsuzluğa ve umutsuzluğa itildiğini kaydeden Av. Kara, “Milletimiz artık yolsuzluktan, hırsızlıktan, kavga ve kutuplaşmalardan bıkmıştır.  Umutsuzluğun yerini umudun, karanlığın yerini aydınlığın, kavganın yerini huzurun alması, herkesin ortak temennisidir” dedi.

 

MHP KADROLARI İKTİDARA HAZIR

Türk Milleti’nin bu temennisini gerçekleştirecek kadroların MHP’de bulunduğuna dikkat çeken Av. Oğuzhan Kara, “MHP bugün ileri görüşlü, yolsuzluğa ve adaletsizliğe karşı dimdik duran genel başkanı, yetişmiş ve temiz genel yönetim kadrosu, illerdeki güçlü teşkilatları, hedef ve projeleriyle iktidara taliptir. Seçim çalışmaları esnasında milletimizden gördüğümüz ilgi ve alaka da MHP’nin tek başına iktidar olmaya çok yaklaştığını göstermektedir. Memleketin kurtuluşunu MHP kadrolarında gören aziz milletimizin, 7 Haziran’daki genel seçimlerde gereğini yapacağına inancımız tamdır. Bizler de seçim kampanyası süresince elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince, dilimiz döndüğünce MHP’yi en doğru şekilde anlatmaya, iktidar yolculuğunda partimize katılımları arttırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HEM İKTİDARİ, HEM YEREL YÖNETİMLERİ ALACAĞIZ

MHP Ankara 2. Bölge Milletvekili A.Adayı Oğuzhan Kara, hedeflerinin yalnızca iktidara gelmek değil, sonrasında yerel yönetimleri kazanmak olduğunu da söyledi. Av. Kara şöyle devam etti: “7 Haziran’daki seçim bu milletin makus talihinin değişmesi için dönüm noktası olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, tek başına iktidara geldikten sonra yerel yönetimlerdeki ‘yandaşlığa’ son verecek, kentleri ‘parsel parsel satanlara’ hesap soracak, yıllardır yatırıma ve hizmete hasret kalan bölgeleri ihya edecektir. Bir sonraki yerel seçimlerde ise bu emeklerinin karşılığını alacaktır. Vatanını, milletini, şehrini seven her vatandaşımızın, MHP kadrolarını iktidara taşıyacağından şüphemiz yoktur.”



Anahtar Kelimeler: Kara: Mhp İktidara Çok Yakın

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli