Karamollaoğlu: Dertlere dur diyecek tek parti Saadet Partisi

Karamollaoğlu: Dertlere dur diyecek tek parti Saadet Partisi

Karamollaoğlu, partisinin Burdur ve Giresun’un 7. Olağan Kongresi’ne, Bursa’nın Yıldırım ilçesinin ise 8. Olağan Kongresi’ne Kovid-19 pandemi tedbirleri kapsamında video konferans yöntemiyle katıldı.

Türkiye’nin her alanda tıkandığını söyleyen ve yaşanabilir bir Türkiye’yi 7 maddede özetleyen Karamollaoğlu, “Yarım asırlık siyasi mücadelemiz bugün her zamankinden daha da önem kazanmış bulunuyor. Çünkü Saadet Partisi bir inanç, bir ideal, bir erdem, bir ahlak hareketidir. Temel düsturumuz önce ahlak ve manevi duygularımızın ihyası, madden de kalkınmış ve güçlü bir ülke, şahsiyetli bir dış politika olarak özetlenebilir. Bugün ülke olarak bazı dertlerimiz var. Dertlerimize dur diyecek tek parti inanıyorum ki Saadet Partisi’dir” dedi.

SAADET PARTİSİ TEK KURTULUŞ REÇETESİDİR

Türkiye’nin her alanda tıkandığını söyleyen Karamollaoğlu, dünyanın küresel bir bunalımın içinde olduğunu belirtti. Karamollaoğlu, “Yarım asırlık siyasi mücadelemiz bugün her zamankinden daha da önem kazanmış bulunuyor. Çünkü Saadet Partisi bir inanç, bir ideal, bir erdem, bir ahlak hareketidir.  Temel düsturumuz önce ahlak ve manevi duygularımızın ihyası madden de kalkınmış ve güçlü bir ülke, şahsiyetli bir dış politika olarak özetlenebilir. Bugün ülke olarak bazı dertlerimiz var. Bunlar; kutuplaşma, hukuksuzluk giderek artan ifade özgürlüğündeki kısıtlamalar. Atamalarda liyakatsizlik, üretime dönük olmayan borca dayalı ekonomik sistem, işsizlik ve gelir dağılımında adaletsizlik, israf, rüşvet ve yolsuzluk, ahlaki ve manevi çöküş ve kültürel yozlaşma. İşte bu dertlerimize dur diyecek tek parti inanıyorum ki Saadet Partisi’dir” ifadelerini kullandı.

“HEP BİRLİKTE İNŞA EDELİM”

Çözüm önerilerinin ardından önemli tespitlerde bulunan Karamollaoğlu, “İnanıyorum ki bu ülkede gerici, ilerici; sağcı, solcu; Alevi-Sünni mücadelesi sunidir aslında. Bu ülkede vicdanlılar ve vicdansızlar arasında bir mücadele olmalıdır. Bu nedenle; çağrım, vicdan sahibi olan herkesedir. İnancınız, ideolojiniz, yaşam tarzınız, hayata bakış açınız ne olursa olsun Yaşanabilir Bir Türkiye’yi gelin hep birlikte el ele inşa edelim” değerlendirmesinde bulundu.

HER ALANDA ÜLKE SORUNUNA HÂKİMİZ

Partililerine daha sıkı ve disiplinli çalışması gerektiğini ifade eden Karamollaoğlu, “Problemlerimize çözüm üretmenin tek çaresi doğru istikamette çok çalışmaktır. Yorulmamanın tek çaresi çok çalışmaktır. Ezilen, mağdur edilen, fakirlikle karşı karşıya bırakılan insanımız bizi beklemektedir. Saadet Partisi her alanda bu ülkenin sorunlarına hakimdir ve çözüm yollarını da en iyi bilen siyasi partidir.  Yaşanabilir Bir Türkiye ancak bu kadroların omuzlarında yükselecektir” diye konuştu. 

Yaşanabilir Bir Türkiye’nin nasıl kurulacağını ise Karamollaoğlu, 7 madde ile açıkladı;

1. Toplumsal Barış

2. Herkes İçin Adalet

3. Şeffaf Yönetim ve Denetlenebilirlik

4. Üreterek Kalkınma

5- Milli Gelirin Adil Paylaşımı

6. Ahlaki ve Manevi Değerlerin ihyası

7. Şahsiyetli Dış Politika



Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı