KILIÇDAROĞLU KEFİL OLDU. BUNLAR NELER YAPIYOR…

KILIÇDAROĞLU KEFİL OLDU. BUNLAR NELER YAPIYOR…

Ankarada ki Cumhuriyet Halk Partili belediyelerle ilgili uzun zamandır haber merkezimize iddaalar gelmekteydi fakat etik olmadığını düşündüğümüz için seçim...

Ankarada ki Cumhuriyet Halk Partili belediyelerle ilgili uzun zamandır haber merkezimize iddaalar gelmekteydi fakat etik olmadığını düşündüğümüz için seçim öncesi yayınlamamıştık.Şimdi bu iddaaları hergün siz okuyucularımızla paylaşacağız.İddaalar haber merkezimiz tarafından araştırılmış ve kamuoyunun bilgisine sunulmuştur,Konuyla ilgili iddaada bulunduğumuz makamlar cevap ve belge gönderirse onuda habercilik anlayışımız gereği yayınlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

SORUYORUZ?

Çayyolu Yenimahalle ilçesinden ayrılmadan önce Çayyolunu girişinde bulunan (2432,cadde)kamuya ait ve halkın emrine açılması gereken park alanının yasaya göre sadece %5 inin ticarethaneye dönüştürülmesi gerekirken tamamı Meşhur Güllüoğlu Pastahanelerine büfe ruhsatı adı altında 1400 kişilk restauranta verilmişmidir ve hala büfe ruhsatıyla işletilmektemidir?
2012 yılında inşaatın farkedilerek mühürlenmesine rağmen mühür hangi başkan yardımcısının talimatıyla açılmış ve  açılış tutanağını kim tutmuştur ve inşaatın devam etmesi için kim imza vermiştir?
Ruhsat verildiyse kimin talimatıyla kimin  imzasıyla verilmiştir?
Bu bölge Çankaya Belediyesine bağlandıktan sonra bu usülsüzlük görmezden gelinmeye devam etmişmidir?
Her fırsatta halktan bahseden bu belediye yöneticileri halkın park alanını ne karşılığında gasp etmiştir?
Genel başkan Kılıçdaroğlu Çankaya´da  katıldığı park açıldığında başka belediye olsa buraya rezidans diker derken Chp li belediye parkı komple ticarethaneye dönüştürmüştür. Ankarada ki belediyelerle ilgili iddaaları hergün sizlerle paylaşacağız.

Yarın YENİMAHALLE BELEDİYESİ sınırları içinde bulunan Mehmet Akif Ersoy mahallesindeki plan değişikliklerini,hangi belediye başkan yardımcısının özel bir şirkette maaşla çalışan arkadaşına 11 dairenin nasıl verildiğini ve sanayi arsalarının nasıl buhar olduğunu,ve YDA İNŞAATLA CHP li belediyelerin çetrefilli işlerini anlatacağız…



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli