Mamak Ak Parti`den Cumhuriyetçi geçinenlere sert cevap

Mamak Ak Parti`den Cumhuriyetçi geçinenlere sert cevap

Özer ; " Kimsenin tapulu malı değil 76 milyon`un Cumhuriyeti" Mamak Ak Parti aylık İlçe Danışma toplantısında gündem 90. yıl dönümü kutlanan Cumhuriyet etkinlikleri oldu. Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Abdullah Muhammed Özer toplantıda muhalif parti

 Mamak Ak Parti ilçe danışma toplantısı öncesi  açılışını yaptı.  Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, “Bazıları sloganlarla ideolojilerle bir yerlere varacaklarını zannediyor. Fakat vatandaşımız şunu çok iyi biliyor lafla hiç bir şey olmuyor. Slogan atanlar memleketin gücünü zayıflatmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Biz slogan siyaseti, ideoloji siyaseti yapmıyoruz” dedi.

Açılışın ardından Mamak Ak Parti ilçe aylık danışma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya  Bakan Yılmaz Eşlik ederken Beraberinde Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Fatih Şahin, Ak Parti Ankara İl Koordinatörü Recep Yıldırım,Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ,Ak Parti meclis üyeleri ilçe yöneticileri ve mahalle  temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mamak Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Muhammed Özer, Cumhuriyetin 90 yıl dönümüne değinerek 2014 yılında millet ilk defa kendi iradesini kullanarak kendi cumhur başkanını seçeceğini ifade etti.

2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Özer ; Türkiye Cumhuriyetinin sahip olduğu Cumhuriyetin kimsenin tekelinde olmadığını ifade ederek Ak parti iktidarı ile Cumhuriyetin kazanılmış değerlerinin hak ettiği yönetim şekline sahip olduğunu söyledi. Cumhuriyetin sahibi Cumhur`u ilk kez vatandaşın özgür ifadesi ile seçileceğini kaydeden Özer  Cumhuriyeti sahiplenenler unutmasınlar ki bu milletin Cumhuriyet tapusu kimsenin tekelinde değil 76 milyondan olaşan milletin kendisinindir" dedi.

Ak Parti Mamak ilçe`nin çalışmalarına da değinen Özer Kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte 60 bin ev ziyareti gerçekleştirdiklerini üye sayılarında ciddi bir artış kaydettiklerini ifade etti.

Mamak İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Demirbilek kadınların Mamak`ta alanlarda çalışmalar ile siyasette kadınların önemine Değinerek  çalışmalarını katılımcılar ile paylaştı. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

10.05.2024

  • İMSAK 03:50
  • GÜNEŞ 05:31
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:33
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.8 ° / 7.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu