Mamak CHP?den dayanışma yemeği

Mamak CHP?den dayanışma  yemeği

Mamak CHP ilçe örgütü göreve geldiklerinden bu yana üçüncüsünü düzenledikleri Birlik,Beraberlik ve Dayanışma yemeğini Alyans düğün salonunda gerçekleştirdiler.

 Yemeğe Milletvekillerinden Sancar Ayata, Bülent Kuşoğlu, Aylin nazlı Aka,Levent Gök, İl Başakanı Zeki Alçın,Ayaş Belediye Başkanı Ali başkaraağaç,Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık,İlçe başkanlarından Ömer Yılmaz,Mehmet Küçüktepe,Mehmet Aydın,Ozan Vural,Mehmet Perçin,Mehmet Yula, Mamak Belediye Başkan  aday adaylarından Mimar Cem Saklavcı,Hüseyin Bayındır,Serdar  Karaduman,Uğur Açıkalın,YDDF Genel Başkanı Mesut İbiş,Meclis üyeleri STK başkanları,çok sayıda partili katıldı.

Yemeğe davetlilerin iki katı katılım olunca izdiham ve başı boşluk yaşandı.450 kişilik salona bin’e yakın misafir gelince konukların çoğu yer bulamadı, kalabalıktan ve salon görevlilerinin yetersiz kaldığı yemekte servis ancak 21oo gibi başlaması bazı misafirlerde tepki oluşturdu tepkilerini salonu terk ederek gösterdiler.

Yemeğe Mamak Belediye Başkan aday adayları ekipleri ile katılırken salondaki gruplaşmalar gözlerden kaçmadı.En çok ilgi gören belediye başkan aday adayı Cem Saklavcı ve Hüseyin Bayındır tek tek masaları gezerek konuklarla iç içe olmaya çalıştılar.yapılan sohbetlerde siyaset konuşulurken aday adaylarından Cem Saklavcı’nın ismi öne çıkarken Hüseyin Bayındır’a da ilgi hayli yoğundu.

Daha sonra CHP Mamak İlçe Başkanlığı yapan İlçe başkanlarına plaket verildi.Pilaket Takdiminde Eski İlçe başkanlarından Veli Gündüz Şahin ve Bektaş Bektaş, Mustafa Tunç,Kazım Sönmez, ve Emrullah Türkmrn`in olmamasıda düşündürücü idi.

Yemeğin açılış konuşmasını ilçe başkanı Selahattin Emre yaparken Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, Ankara Milletvekili Aylin Nazlı Aka, Levent Gök te birer konuşma yaptılar.

Yapılan konuşmalarda Birlik Beraberlik mesajları verilirken CHP sini iktidara taşımanın yolu yerel seçimlerden geçtiğini vurguladılar.Akp ve Melih Gökçek’i de elştiren konuşmacılar iktidarın ülkeyi çıkmaz bir sokağa soktuklarını, sıfır sorunla aldıkları komşu ülkelerle savaşa girmeye hazırlandıklarını ekonomiyi batırdıklarını ülkaeyi parçalama girişiminde bulunduklarını bu vesile ile halka zulüm yaşattıklarını dile getirdiler.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

17.05.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:42
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli