Mamak’ta Devir Teslim Coşkusu Yaşandı

Mamak’ta Devir Teslim Coşkusu Yaşandı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, yerel seçimlerden %52,91 oyla galip çıkmasının ardından Mamak Belediyesi önünde Mamaklılarla buluştu.

Devir teslim töreninin coşkusunu yaşamak isteyen binlerce vatandaş Mamak Belediyesi önünde toplandı. Ana Hizmet Binası önünde gerçekleşen buluşmada vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i türkülerle, halaylarla karşıladı. Dillerde sevinç nidaları, ellerde Türk Bayrakları vardı. Mamak Belediyesi’nde yıllardır beklenen T.C. tabelası da alkışlarla yerini aldı. 

“Bu kutlu görevi mübarek bir günde devraldık”

Seçimden zaferle çıkan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin sözlerine tüm vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutlayarak başladı, “Mazbatımızı Kadir Gecesi’nde teslim almak bizlere nasip oldu. Bu kutlu görevi mübarek bir günde devraldık çok şükür” dedi. 

Başkan Veli Gündüz Şahin, “Tüm Mamak halkını kucaklıyorum. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, saygıyla selamlıyorum. Bu kutlu göreve seçilmemde emeği geçen başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve Genel Merkez Yöneticilerimize, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'a yürekten teşekkür ederim. CHP İlçe Başkanımız Hacı Behçet Akdulum ve yöneticilerimize, CHP Mamak aday adaylarımıza, 45 belediye meclis üyesi adaylarımıza, yedek adaylarımıza, meclis üyelerimize ve İl Başkanı Ümit Erkol ve il yöneticilerimize, gece gündüz demeden olağanüstü çaba harcayan gençlik ve kadın kollarımıza, emeği geçen nice isimsiz kahramanlara teşekkür ederim.” dedi.

“Mamak’ın Başkanı ben seğil siz oldunuz”

 

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Mansur Yavaş Belediyeciliği”ne dikkat çekerek “Bizim amacımız Ankara’ya ve Mamak’a hizmet etmek. Şeffaf, dürüst, ilkeli ve okullarda tez konusu olacak Mansur Yavaş Belediyeciliğini örnek alıyorum. 64 mahallemizin hepsini eşit gözetip eşit hizmet sunacağım. Mamak’ın Başkanı ben seğil siz oldunuz. Sizler benim ailemsiniz, belediye çalışanları belediyenin asıl sahibidir” diye konuştu. 

Mamak Belediyesi personeline bir müjde de veren Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Belediye personelimizin de içi rahat olsun. Asla dedikodular doğru çıkmayacak. Kimse işinden olmayacak. İşini yapan herkes hakkını alacak. Ayrıca sendika seçiminde de çalışanlarımız özgürdür.Mamak halkının verdiği bütün helal oylar haram yollarda asla kullanılmayacak” dedi. 

“Belediye Milletin Yüzüdür”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise, “Seçildiğimiz günden itibaren herkese eşit davrandık. Sağlık, güvenlik, eğitim ve beslenme olmak üzere tüm Ankara halkının yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Belediye, doğumdan ölüme kadar tüm ihtiyaçları karşılar. Belediye Başkanı bir evin aile reisi gibidir. Belediye milletin yüzüdür. ‘Mansur Yavaş Belediyeciliği’ni hizmetlerimizle kanıtladık” diye konuştu. 

“Mamak’a Erken Bayram Geldi”

Başkan Mansur Yavaş sözlerini “Gerçek belediyeciliği gösterin. İşini hakkıyla yapanlar alın teri dökenler hakettiği makamları alacaktır. Mamak’a Bayram erken geldi ama gelecek bayramınızı da şimdiden kutluyorum”  diyerek tamamladı. 

Törene Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Ankara Milletvekili Okan Konuralp, CHP Ankara Milletvekili Aliye Ti̇mi̇si̇ Ersever, 

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol,  CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, CHP Genel Merkez Yüksek Disiplin Sekreteri Avukat Deniz Çakır, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, CHP Mamak İlçe Başkanı Hacı Behçet Akdulum, İYİ Parti önceki dönem Mamak İlçe Başkanı Gürbüz Şancı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz katıldı. 

 

 



Anahtar Kelimeler: Mamak’ Devir Teslim Coşkusu Yaşandı

Ankara

30.04.2024

  • İMSAK 04:07
  • GÜNEŞ 05:43
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:49
  • YATSI 21:18
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı