MANSUR YAVAŞ PİYANGOTEPE´DE DOLMUŞÇULARLA BULUŞTU

MANSUR YAVAŞ PİYANGOTEPE´DE DOLMUŞÇULARLA BULUŞTU

ŞOFÖR OLDU, SORUNLARI DİNLEDİ

Esnaf ve vatandaşlarla sık sık buluşup, sorunlarını ve önerilerini dinleyen Millet İttifakı´nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, güne Keçiören´de başladı. Yavaş, Piyangotepe´de dolmuş durağında esnafla buluştu. Yavaş´ın ziyaretine Millet İttifakı´nın Keçiören Belediye Başkan Adayı Güçlü Şenel de eşlik etti.

ŞOFÖR KOLTUĞUNA GEÇTİ

Mansur Yavaş, Keçiören Piyangotepe son durakta bulunan dolmuş durağı ziyaretinde, sabah çayını Ankara´nın yollarını aşındıran şoförlerle içti. Durakta bulunan dolmuşun şoför koltuğuna geçen Yavaş, burada da esnafı ve sorunlarını dinlemeye devam etti. Dolmuşçuların aileleri ve çevredeki vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyarette Yavaş, konuşmasını seçim otobüsünden yaptı.

“ANKARA´DA DEĞİŞİMİN ZAMANI GELDİ”

Bölgede toplanan kalabalık sayesinde miting havasında geçen buluşmada vatandaşlara seslenen Yavaş, “Davetiniz üzerine buraya geldik, sizlerle beraber vakit geçirdik, sorunlarınızı dinledik” dedi. Yavaş, bir belediye başkanının kararları tek başına almaması gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

“Tek başına alınan kararların Ankara´ya verdiği zararlarını hep beraber görüyoruz. Sizlerin vergisini sizlerin isteğinize göre harcamamız lazım. Dolmuşçu esnafımız 2.5 milyon nüfus varken para kazanıyordu, şimdi nüfus 5 milyonken zarar ediyor. EGO zarar ediyor. O zaman burada çözülmesi gereken bir problem var demektir. Esnaf zarar ederse, vatandaş da güzel hizmet alamaz. Gerek durak paraları gerek başka tür alınan paraların hepsinde çok büyük indirim yapacağız. Tek tek bunları söylemeye gerek yok. İnşallah her şeyi size danışarak yapacağız. Bundan sonra hep içinizde olan, korumasız gezen bir belediye başkanı göreceksiniz. Reklama değil de, fakire fukaraya para veren bir belediye yönetimi göreceksiniz. Ankara´da değişimin zamanı geldi. İnşallah bu değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Taksici, servisçi, dolmuşçu ve otobüsçü esnafımız altın çağını yaşayacaklar.”



Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli