MHP Ankara’da iktidar seferberliği

MHP Ankara’da  iktidar seferberliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, 7 Haziran’da AKP’den kurtuluş ve MHP’yi iktidara taşımak için seferberlik ilan ettiklerini açıkladı. Çetinkaya, kongrelerin ardından tecrübeli ve yeni kadrolarıyla seçim stardını verdikle

MHP Ankara İl Başkanlığı 1. Bölge Genişletilmiş İl Divan İstişare Toplantısı Etimesgut’ta Korkut Ata Kongre ve Klütür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ile Tuğrul Türkeş, İl başkanı Fatih Çetinkaya ve İl Başkan Yardımcısı Mesut Çelik’in yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya Ankara 1. Bölgeye bağlı 12 ilçenin başkan, yöneticileri ve belediye meclis üyeleri katıldı

 

“MHP İKTİDARA TAŞINACAK”

Toplantının açılışında konuşan MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, kongre sürecinin ardından seçim stardını bu istişare toplantısı ile verdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

 “AKP iktidarına son verip 46 yıllık bir çınarı iktidar yapabilmek adına seferber olduk. İnançlı ve heyecanlı kadrolarımızla Ankara’da tarihi bir seçim sonucu için bir olduk, beraber olduk. Türk milletini AKP’den kurtarmak adına 4 milyona yaklaşan seçmeni olan Ankara’da önemli bir süreç ve kader birliği yaşayacağız. Bu süreçten MHP’yi iktidara taşıyarak çıkacağız ve AKP’nin oyunlarını bozacağız.

Bir seferberliğe ihtiyacımız var. 7 Haziran’ı şansa ve kadere bırakmadan alabilmek için bizim gibi düşünen, bizimle omuz omuza sahaya çıkacak insanlarımızı aramıza katmalıyız.”

MHP Ankara İl Başkan Yardımcıları Baha Cankut Sarıtaş ile Taner Aktaş’ın  bilgiler aktardığı istişare toplantısında konuşan ilçe başkanları da seçimler için teşkilatların hazır olduklarını açıkladı

.

“AKP DÖNEMİ SONA ERİYOR”

Toplantının son bölümünde Genel Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Mevlüt Karakaya ile Tuğrul Türkeş, istişare toplantısına katılanların sorularını cevaplandırdı. 7 Haziran için seçim beyannamesinin hazır olduğunu ve 21 Mart’taki kurultay sonrasında büyük bir etkinlikle açıklanacağını ifade eden Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, “Önce kendimize güvenmemiz gerekiyor. Üreten ekonomi modeliyle ayağı yere basan projelerimizle 7 Haziran’da MHP’yi tek başına iktidara taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.

7 Haziran’ın bir iktidar değişikliği seçimi olduğuna dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de “AKP dönemi sona eriyor. 7 Haziran’dan sonra bambaşka bir Türkiye olacak. Kurultayımızın 21 Mart’a Nevruz Bayramına koymamız tesadüfi değildir. Türk milleti, o gün MHP’nin iktidara gidişi yolunda yeni bir diriliş, yeni bir başlangıç yaşayacaktır. Seçim günü sandıklara sahip çıkar, birbirimizle kenetlenirsek iktidar bize nasip olur. Çünkü AKP artık iktidara gelemez, onların süresi bitti” diye konuştu.



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı