Milletin umudu MHP

Milletin umudu MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, 7 Haziran kader seçimlerine sayılı günler kala başta Ankara olmak üzere tüm yurt sathında halkın partilerini umut olarak gördüğünü söyledi. Çetinkaya, milletvekili adaylarına ve açtıkları

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve milletvekili adayları Polatlı’da seçim irtibat borusunun açılışını yaptılar. Açılışta konuşan Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, şehitler diyarı Polatlı’nın 7 Haziran seçimlerinde AKP iktidarına dersini vereceğini söyledi. Çetinkaya, Milliyetçi Hareket’i tek başına iktidara getireceklerini belirterek, özetle şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket, aziz milletimizden aldığı güçle 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olmak için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Sizlerin gösterdiği büyük destek, elbette iktidara gidiş yolunda en büyük güvencemizdir. Şehitler diyarı Polatlı’da da vatandaşlarımızın Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarını umut olarak görmekten mutluyuz.” 

Konserli, Mehterli Açılış

Konserlerin verildiği ve mehter takımının gösteri yaptığı seçim irtibat bürosu açılışına Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ile diğer milletvekili adaylarından Ayşe Sibel Ersoy, Ülkü Gök Güven, İbrahim Kuş, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, teşkilat mensupları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Polatlı Kent Meydanında gerçekleştirilen törende sırasıyla MHP Polatlı İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç, Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Milletvekilleri Mustafa Erdem ve Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Zuhal Topçu birer konuşma yaptılar. Mustafa Erdem’in duasından sonra kurban kesilerek MHP Polatlı Seçim Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Bir Büro Da Atapark’ta Açıldı

Bu arada MHP Ankara 2. Bölge Milletvekili adaylarından Fatih Gözüm’ün Atapark’taki seçim bürosu da törenle açıldı. Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Şefkat Çetin, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve diğer milletvekili adayları katıldı.

 

 



Anahtar Kelimeler: Milletin umudu MHP

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli