Mustafa Ak, 30 Mart seçimlerinde karnemizi halktan alacağız

Mustafa Ak, 30 Mart seçimlerinde karnemizi halktan alacağız

Ankara Keçiören`de Ak Parti`den yeniden aday gösterilen Ak Parti Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak 30 Mart yerel seçimleri öncesi açıklamalarda bulundu. Mustafa Ak, açıklamasında Keçiören`de en büyük rakibi olarak görülen Turgut Altınok`u isim vermede

Demokrasilerde seçimlerin şölen havası içerisinde, barış ve huzur ortamında geçtiğini dile getiren Başkan Ak, “Ben de öyle umuyorum ki Keçiören’de, Ankara’da seçimler huzur içerisinde geçsin. Provakatif eylemlere izin vermemeye gayret gösteriyoruz. Birileri bundan reklam yapmak isteyebilir, bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum” mesajını verdi.

HALKTAN KARNEMİZİ ALACAĞIZ

Keçiören’de 5 yıllık hizmetlerinin karşılığını sandıkta göreceğini belirten Başkan Ak, “Halkın nezdinde karnemizi alacağız. Basına her zaman kapımız açık, sizler bizim mesai arkadaşlarımızsınız. Her zaman dilediğiniz soruları bizlere sorabilirsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada açık yüreklilikle cevaplamaya devam edeceğiz. Bizimle ilgili konularda sorularınızı bize sorun ki insanlarımızı gerçek olamayan bilgilerle yanıltmayalım” dedi.

İstanbul’daki seçim bürosuna yapılan saldırı ile ilgili de görüşleri sorulan Başkan Ak, “Bu tür eylemleri kınıyoruz. Ülkeye zarar veriyor ve seçimlere gölge düşürülmek isteniyor. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen terör örgütleri, çeteler olabilir. Tasvip etmiyoruz. Keçiören’de de buna benzer şeyler yaşadık. Valimiz ve Emniyet Müdürümüz ile güvenlik ile ilgili toplantılar yapıyoruz. Adayların ve seçim bürolarının korunması ile ilgili tedbirler alınıyor. Bizler de alanlarda personelimizle birlikte tahriklere gelmemeye çalışıyoruz. Herkes böyle yaparsa bu tarz olayların önüne geçebiliriz. Hangi partiye yapılırsa yapılsın, saldırıları bize yapılmış gibi görüyoruz” şeklinde konuştu.

PROJEYİ BAŞLATAN KAMUYU ZARARA UĞRATTI

Kamuyu zarara uğratanların ruhsatsız, projesiz ve yasal zorunluluklara uymadan projeyi başlatan kişiler olduğunu vurgulayan Başkan Ak, “Problem bizim zamanımızda başlamadı. 2002 yılında yapılan kule 2008 yılına kadar neden bekletildi? Niye yapmadılar? Üniversiteden sorduk bize sundukları rapordaki örnekler ölçüsünde yıkım ihalesine çıkıyoruz. Sorunu yaratanlarla ‘çözerim’ diyenler aynıkişilerdir. Seçim malzemesi yapılmamalı. Kim gelirse gelsin mahkeme kararını uygulamak zorundadır. Konunun benimle ilgisi olmamasına rağmen biz yıkım kararı almışız gibi cevap vermek zorunda kalıyorum” ifadelerini kullandı.


 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

10.05.2024

  • İMSAK 03:50
  • GÜNEŞ 05:31
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:33
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.8 ° / 7.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu