MUSTAFA SARIGÜL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MUSTAFA SARIGÜL ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Keçiören CHP Meclis Üyesi Mustafa Sarıgül, Keçiören Meclis Üyeliğine yeniden Aday Adayı olduğunu açıkladı: “Aslında bugün açıklama yapmayacaktım ama benim Çankaya veya diğer ilçelerden aday adayı olduğum söylentilerine karşı erken açıklama yapma ihtiyacı

CHP Keçiören İlçe Başkanı Kubilay Oskay´ın makamında, İlçe Yönetimi ve partililer huzurunda aday adaylığını açıklayan Sarıgül, şu mesajları iletti:

“Değerli dostlar, ben 2014 yılında Genel Başkanımızın döneminde İlçe yöneticisi seçildim. İki dönem Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Bu süre içinde başarılı olduğuma inanıyorum. Sonra yerel yönetimlerde Meclis Üyesi olarak atandım. Sizlere, örgütümüze yakışır bir şekilde 4,5 yıldır hiçbir şaibeye bulaşmadan, örgütümüzden aldığım terbiye ve ahlak değerleri içinde CHP´ye yakışır bir biçimde Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören´de siyaset yaptım. Ve önümüzdeki süreçte de yaptığımız mücadelenin sonunda ve tabanın sesi-isteği olarak tekrar Keçiören´de Meclis Üyeliğine adayım. Örgütümüz, İlçe Yönetimimiz, tabanımız, destekler uygun görürse tekrar başarılı bir şekilde partimizi temsil etmek için hazırım.

Diğer taraftan da bir şey hatırlatmak istiyorum. Aslında yarın müracaat edecektim ama bazı arkadaşlarımızın ‘Sarıgül Çankaya´dan, şuradan buradan aday olacak´ gibi söylentileri duyunca biraz daha erken açıklama yapma ihtiyacı duydum. Çünkü Genel Merkezimizin yöntemi henüz netlik kazanmadı. Yani sistem belli değil, temayül yoklaması mı olacak, önseçim mi olacak belli değil… Ama biz Partimizin emrindeyiz, İlçemizin emrindeyiz, Örgütümüzün emrindeyiz.

Ben, 16 yaşından beri bu işin içinde oldum. Gençlik yıllarımdan beri Demokratik Kitle Örgütlerinin içindeydim. Sol gelenekten gelen bir arkadaşınız olarak da yargılandım, 6-7 yıl yattım, bedelini çok ağır ödedim. Kazandığım tecrübeler ve büyüklerden aldığım siyasi terbiyeyle tekrar CHP içinde olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Özellikle ağabeylerimizin bize verdiği destekle ve CHP´nin değerli siyasetçilerinin örnek siyasetlerini, mücadelesini partimiz içinde gösterip Keçiören´de, Büyükşehir´de ne katkımız olursa elimizden geleni arkadaşlarımızla birlikte yapmak için hazırım. 2019 Seçimleri Partimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Keçiören´i ve Büyükşehir´i alırız umuduyla hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”



Ankara

18.04.2024

  • İMSAK 04:28
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:01
  • Perşembe 23.8 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu