Nazlıaka`dan Gökçek`e Sert Sözler

Nazlıaka`dan Gökçek`e Sert Sözler

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği kavşağına dinozor heykeli dikilmesini eleştirerek, "Dinozorlar, değişen iklim koşullarına ayak uyduramadıkları için yok oldular." dedi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği kavşağına dinozor heykeli dikilmesini eleştirerek, "Dinozorlar, değişen iklim koşullarına ayak uyduramadıkları için yok oldular." dedi. Gökçek`in artık işinin zor olduğunu, AK Parti döneminin bittiğini gördüğünü söyleyen Nazlıaka, "AKP`nin bitmesi demek Gökçek`in hesap gününün gelmesi demek." ifadesini kullandı. Nazlıaka, Gökçek`in, kendisine ve ailesine iftira atıp saldırıda bulunduğunu da ileri sürdü.

Meclis`te basın toplantısı düzenleyen Nazlıaka, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`in, kayınpederinin kurduğu şirkette kaçak su kullanıldığını söylediğini, ortada bir suç varmış gibi sosyal medyadan duyurular yaptığını savundu. Ancak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı`nın söz konusu iddialarla ilgili takipsizlik kararı verdiğini anlatan Nazlıaka, Melih Gökçek`in sosyal medya üzerinden kendisine hakaretlerde de bulunduğunu, bu konuda dava açtığını belirterek, "Savcı, uzlaşıp uzlaşmayacağımı sordu. Benim derebeyi zihniyetiyle uzlaşmam mümkün değil. Gökçek tüm yaptıklarının hesabını yargı önünde verene kadar mücadeleye devam edeceğim. Bu nedenle uzlaşma talebini reddettim." diye konuştu.

Gökçek`in kendisi hakkında açtığı davayı da kaybettiğini belirten Nazlıaka, Melih Gökçek`in ekranlara çıkarak kendisiyle ilgili "Onu ben milletvekili yaptım" dediğini aktardı. Nazlıaka, şöyle devam etti: "Ben parti içi demokrasinin gereği olarak yapılan ön seçimi kazanarak aday oldum. Adaylığım pazarlıkların, şantajın, tehditlerin sonucu değildir. Demokrasi, Melih Gökçek`in bildiği bir konu değildir. Adaylığımı, kendi adaylık süreciyle karıştırmamalıdır. Gülünç bir durum. Yazık, çok yazık. Melih Gökçek, artık işinin zor olduğunu, AKP döneminin bittiğini görüyor. AKP`nin bitmesi demek Gökçek`in hesap gününün gelmesi demek. O yüzden her gün bir kanala çıkarak tetikçilik yapıyor. Ama korkunun ecele bir faydası yok."

Ankara`da Atatürk Orman Çiftliği kavşağına dinozor heykeli dikilmesini eleştiren Nazlıaka, "Dinozorlar, değişen iklim koşullarına ayak uyduramadıkları için yok oldular. Türkiye`de de siyaset iklimi değişiyor. Halk, `çamur at izi kalsın` mantığıyla siyaset yapanları artık sevmiyor." ifadelerini kullandı. Koalisyon tartışmalarına ilişkin soruya ise Nazlıaka, partisinin tek başına iktidara gelmek için mücadele ettiğini, projelerini bu yönde hazırladıklarını vurguladı.



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli