OSİAD’ın 24.Kuruluş Yıldönümü kutlandı

 OSİAD’ın 24.Kuruluş Yıldönümü kutlandı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ostim Sanayici ve İşadamları Derneği (OSİAD)’ın, 24’üncü kuruluş yıldönümü kutlamasına katıldı.

OSİAD Başarı Ödülleri’nin  sahibini bulduğu yemekli geceye Yaşar’ın yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP İlçe Başkanı Ahmet Meşe, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, OSİAD Yönetim Kurulu ve çok sayıda davetli katıldı.

“Ben de içinizden geliyorum”

OSİAD Başarı Kuruluş Ödülü’nü Koç ve Keskin ile Ahmet Okan Gezinir’e takdim eden Yaşar, Gezinir’e çalışma hayatında nice başarılar dileyerek, ülkenin içinde bulunduğu duruma değindi ve “Bu koşullarda iş hayatında ayakta kalmanın mücadelesinin nasıl verildiğini en iyi bilenlerdenim. Çünkü içinizden geliyorum. Siyaset dışında bizim işimiz tekstil biliyorsunuz. Türkiye’nin en iyi fuarlarından birinde sanayicilerle konuştum. Durumlarının iç açıcı olmadığını söylediler. Bu ülkenin doğru yönetilmemesinden kaynaklanıyor” dedi

“Kin ve nefret üzerine siyaset yapılıyor”

Sözlerine devam ederek siyasetin diline değinen Başkan Yaşar, “Türkiye bu politikalarla düzlüğe çıkamaz. Kin ve nefret üzerine siyaset yapılmasının en büyük zararını sizler görüyorsunuz. Ülkemizin komşularıyla düzgün bir ilişki içerisinde olamamasının en büyük zararınıda üretenler görüyor. Bugün böyle bir durumdayız. Türkiye ne yazık ki içerde ve dışarda çok sert politikalarla yönetiliyor. Türkiye’de pasta büyüyecekse üretenlerin elinde büyüyecek. Ülkenin refahı artacaksa, buna en büyük katıkıyı üretenler verecek. Bunu kuramadığınız zaman ülkenin geleceği karanlıktır. Onun için bu seçimde herkes görevini yapmalıdır. Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanlık, Başbakan Başbakanlık ve Bakanlar Bakanlık görevini yapmalıdır. Siyasetçiler Türkiye’nin ihtiyacı olan, çatışmadan uzak, üretenleri destekleyen politikalar üretmelidir. ” diye konuştu.

“Ekmek kadayıfı yendikten sonra çorba içilmez”

Yaşar’ın konuşmasının ardından ödül takdim etmek üzere sahneye çıkan Sarıtoprak ise, Başkan Yaşar’ın konuşmasını çok beğendiğini vurguladı ve esprili bir dilde Yaşar’ın sözünün üstüne söz söyleyemeyeceğini, kendisine tamamen katıldığını dile getirerek, “Afyonluların meşhur bir lafı vardır. Ekmek kadayıfı yendikten sonra çorba içilmez. O yüzden ben Başkan Yaşar’ın sözlerine tamamen katılıyorum ve sizlere çorba içirmek istemiyorum” dedi.



Ankara

18.04.2024

  • İMSAK 04:28
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:01
  • Perşembe 23.8 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu