Gençlerbirliği, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı



Gençlerbirliği, Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Başkent temsilcisinde Kulusic ve Ferhat Çapa, takımdan ayrı çalıştı. Teknik direktör Fuat Çapa, "Kredi kaybetmek istemiyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig?de yarın Sivasspor ile karşılaşacak Gençlerbirliği, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri?nde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan çalışma 1 saat sürdü. Antrenmana ısınma koşusuyla başlayan kırmızı-siyahlı futbolcular, 5?e 2 top kapmaca oyununun ardından taktik çalışmasıyla idmanı tamamladı.

Başkent temsilcisinde Kulusic ve Ferhat Çapa, tedavilerinin ardından takımdan ayrı antrenör Kwami Duwe nezaretinde çalıştı. A2 takımıyla idmanlara çıkacak Oktay Delibalta ise tek başına koşu yaptı.

Fuat Çapa, antrenman sonrası Sivasspor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede kredi kaybetmek istemediklerini belirterek, sahalarında kazanmak için oynayacaklarını ifade etti.

İlk devrenin son haftalarına yaklaşıldığını ve artık ligde kolay maç olmadığını kaydeden Çapa, ?Önemli olan 11. haftada bulunduğumuz yeri muhafaza etmek veya birkaç sıra daha yukarı çıkmak. Bunu gerçekleştirirsek düşündüğümüzden daha iyi yerde ilk devreyi bitirmiş olacağız. Bu da lig sonu için hedeflerimizi belirleyecek? dedi.

İlk yarının kalan 6 haftasında üst sıraları hedefleyen takımlarla karşılaşacaklarını hatırlatan Fuat Çapa, ?Bu süreç öncesinde kredi kaybetmek istemiyoruz. Maçları kazanırsak istediğimiz yerin üzerinde devreyi bitirmiş olacağız. Aynı yerleri hedefleyen rakiplerimize karşı seviyemizi de göreceğiz. Bu da ikinci devrede bize avantaj sağlayacak? diye konuştu.

Kupada ev sahibi olmamız sevindirici

Fuat Çapa, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Bandırmaspor ile eşleşmelerine ilişkin ise ?Ev sahibi olmamız sevindirici? yorumunu yaptı.

Kupa maçlarında sürpriz sonuçlarla karşılaşılabildiğini kaydeden Çapa, bu maçlarda kalite kadar istek ve arzunun da büyük önemi olduğuna dikkati çekti. Çapa, ?Bizim bireysel kalitemiz daha üst düzey ama bunu istek ve arzuya dönüştürmezsek sıkıntı yaşarız? ifadelerini kullandı.

(AA)
 



Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/genclerbirligi-sivasspor-maci-hazirliklarini-tamamladi/genclerbirligi/detay/1628179/default.htm



Etiketler: Türkiye , Sivasspor , Gençlerbirliği , antrenör , Türkiye Kupası , Bandırmaspor , İlhan Cavcav , Fuat Çapa , saat , spor , Spor Toto Süper Lig , Ziraat Türkiye Kupası 4 , Türkiye Kupası 4 , ziraat türkiye kupası , Ferhat

Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

17.05.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:42
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli