Saadet Çalışmalarına Devam Ediyor

Saadet Çalışmalarına Devam Ediyor

Saadet Aartisi Ankara milletvekili adayları Remzi Çayır,Teyfik Eren,Zübeyit Bozkurt ve Barış Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Sincan esnafını ziyaret etti.

 Milletvekili adayları Remzi Çayır, Teyfik Eren,Zübeyit Bozkurt ve Barış Aydın, beraberinde Saadet partisi İlçe Başkanı Nevzat Açıkgöz, Saadet partisi Karargah Başkanı Ali Busun, Saadet partisi Gençlik Kolları Başkanı Zahid Dilman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Sincan esnafını ziyaret ederek esnafın dertlerini dinlediler.

 Ziyarette kısa bir konuşma yapan Saadet partisi Milletvekilleri, Türkiye’nin bir seçim sürecine ve maratonuna girdiğini belirterek, “ Biz bu süreçte dostça, samimi ve huzurlu bir şekilde seçimlerin geçmesini arzu ediyoruz. Bu seçimler demokratik Türkiye’nin yol haritasında önemli dönüm noktalarıdır. İnşallah bundan sonraki süreçte de Türkiye’de küçük esnafın korunması için bütün projelerinin hazır olduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte ülkemizde barış ve kardeşlik içinde seçimlerin geçmesi bizim tek arzumuzdur” dedi.

 Saadet Parti Ankara Milletvekili adayları Remzi ÇAYIR,Teyfik EREN,Zübeyit BOZKURT VE Barış AYDIN, Sincan ekonomisinin nabzının burada attığını belirterek,ÖZDEMİR GİYİM’in sahibi Adem ÖZDEMİR ile görüşülerek  yapılması gereken ve elzem olan projeleri bize iletiyorlar. Siyasetçi ve iş dünyası ile en güzel ilişki esnafın ayağında birebir görüşmelerdir. Bundan sonra daha çok sıkı işbirliği yapacağız. Bu kapsamda Türkiye 13 yıldır sanal büyümelerle esnafımız kapatma noktasına getirilmiştir inşallah 7 Haziran seçimlerinde bu tablo tam tersine dönerek Milli ittifakın zaferi ile TÜRKİYE saadet ulaşacaktır.” dedi.

 

 Saadet partisi Milletvekilleri Sincan yer altı esnafını tamamen gezerek Milli ittifakın Liderleri

Erbakan ve Yazıoğlunu hatırlatarak onların Hükümet oldukları zamanı hatırlatarak o zamanki refahı,kardeşliği ve memurun,işçinin,emeklinin,çiftçinin aldığı zamlarla Türkiye tarihinin en bol ve bereketli dönemleri olduğunu hatırlatarak Allah izin verirse liderlerimizin izinden giderek o günleri ve aynı projelerle halkı refaha ulaştıracaklarını söylediler.

 

 26 Nisanda Ankara Arenada 40 Bin kişilik katılımla,Milli ittifakın Türkiye de seçim startı verdiklerini belirterek Sincan ilçemiz bizim için önemli ilçelerimizden olduğu için hemen hemen her gün ziyaretlerini olacakları belirttiler.

 

 Saadet Parti Ankara Milletvekili adayları Remzi ÇAYIR,Teyfik EREN,Zübeyit BOZKURT VE Barış AYDIN,Seçimlerin vatana millete hayırlı olması ve huzur içinde geçmesini dilediler.

 

 

 



Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli