ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAKINLARI ONURUNA YEMEK

ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAKINLARI ONURUNA YEMEK

Şehirde toplumun her kesimini kucaklayan, iyi günde, kötü günde her zaman hemşerilerinin yanında olan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Şehitler Haftasında Polatlı’da bulunan şehit aileleri, gazi ve yakınları onuruna yemek verdi.

Yemekte Şehit aileleri, gazi ve yakınlarına hitap eden Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,   Şehitler haftasında şehit aileleri, gazi ve yakınlarıyla birlikte olmak istediklerini Belediye olarak her zaman onların yanında ve hizmetinde olduklarını söyledi.

Yıldızkaya, ‘’Ay yıldızlı bayrağımızın altında huzur ve güven içerisinde başımız dik, tam bağımsız yaşamamızı kutsal hayatın sahipleri şehit ve gazilerimize borçluyuz. Şehitler diyarı Polatlımızda, şehit aileleriyle buluşmaktan sizlerle kucaklaşmaktan büyük bir haz duyuyoruz, mutlu oluyoruz.  Tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.  Ruhları şad,  mekanları cennet olsun.’’ dedi.

Polatlı Kent konseyi Başkanı Serpil Öztürk, ‘’Bizlere bu toprağı vatan yapan şehitlerimiz, bağımsızlığımız ve bölünmez bütünlüğümüz ile milli çıkarlarımızın savunulması için canlarını feda ederek en üst mertebeye ulaştıran kıymetli şehit ve gazilerimiz, bugün ay yıldızlı bayrağımızın altında huzur ve güven içerisinde başımız dik olarak yaşıyorsak, bunu siz kutsal hayatın sahipleri şehit ve gazilerimize borçluyuz. Vatan toprakları için canlarını seve seve vererek milletimizin kaderini değiştiren, vatanımızı, istiklalimizi, milletimizin bekasını eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”  diye konuştu.

Yemeğe Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,  Kaymakam Mahmut Nedim Tunçer, Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tümgeneral Avni Angun,  Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk, MHP Polatlı İlçe Başkanı Gürsel Bilgiç,  İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Polatlı İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı İhsan Edip Doğan,  Polatlı Şehit Ailelerine Hizmet Derneği Başkanı Savaş Dinçer, Ankara Muharip Gaziler Derneği Polatlı Şube Başkanı Selahattin Özdemir, Belediye Meclisi Üyeleri, Şehit aileleri ve Gazi yakınları katıldı.

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve eşi Şaduman Yıldızkaya, konuklarla tek tek ilgilendi.

 Program sonunda konuklara Kuranı Kerim hediye edildi.



Ankara

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı