Şenlik Gibi Açılış

Şenlik Gibi Açılış

MHP Sincan ilçe başkanlığı Pınarbaşı mahallesinde irtibat bürosu açılışında AKP ye yüklenen konuşmacılar 7 Haziran seçimlerinde MHP`nin iktidarı ile Haksızlıkların, Yolsuzlukların, Hırsızlıkların, Adaletsizliklerin Ayrıştırmaların,ortadan kaldırılacağını

 Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Sabri Can açılışını yapacağımız irtibat bürosuyla MHP’nin Sincan’da harekete geçtiğini MHP Sincan’da Ankara’da Türkiye’de başlatmış olduğu ivme ile iktidara yürüyecektir.Can irtibat bürosunun açılışına emeği geçen tüm partililere teşekkür ederim dedi.

MHP Ankara il başkanı Fatih Çetinkaya yaptığı konuşmada Açılışını yapacağımız Sincan  temsilciliği binası MHP’nin bu binaları hakkı hukuku adaleti savunan insanımızın başı dik karnı tok yaşaması için, birliği dirliği için varlığı ve vatan diyen bayrak diyen ezan diyen adımız andımız için her türlü mücadeleyi göze alabilmiş ve bunun için de hizmet üretmek için yola çıkmış insanların tefekkür ettiği binalardır diye sözlerine başlayan Çetinkaya7 haziranda Türkiye için makas süreci olan seçimlere adım adım yaklaşırken önümüzdeki 46 gün süre içinde eğitimde ekonomide sanayide güvenlikte sosyal hayatın her alanında sorunların giderilmesi için ülkemizdeki her alanın iyileştirilmesi için insanımıza hizmet için üretilen projelerimizi buradaki arkadaşlarımız ilçemizin dört bir köşesine dağılarak Allahın izniyle hemşerilerimizle bir araya gelecekler bunlara anlatacaklar o on üç yıldır .. olarak gelen ama insanımızın 13 yıldır umudunu sömüren kandıran aldatan AKP iktidarına son vermek için Sincanlıların teveccühünü isteyecekler dedi.

 Çetinkaya 25. dönemde TBMM ‘de sizleri temsil edecek olan başta burada milletvekili adayları olmak üzere Ankara`mızın 32 milletvekili adayı MHP il teşkilatı yöneticileri ilçe başkanlarımızla ocak teşkilatımızla yan kuruşlarımızla Çarşamba günü bismillah deyip Ankara’yı 25 ilçesine inerek Çalmadık kapı, sıkmadık el, basmadık yer bırakmayacağız.

Tek gayemiz 46 yıllık MHP`nin Türk siyasi hayatındaki tecrübesini ülkesine olan sevdasını,hizmetini  7 haziranda MHP iktidarı ile buluşturmak istiyoruz MHP nin oylarının yükseldiğini görenler Diyorlar ki 7 Hazirandan sonra yolsuzluklara son vermek için yoksulluklara son vermek için kendinden olmadığı için başkalarını hor gören bir anlayışa son vermek için artık çıkılan o yolda milletimizin birliği ve beraberliği için hizmet etmek için kazansın ya da kazanmasın borç yükü altında kıvranan esnafımız için alın teriyle tarlasına ektiği ekini hak ettiği değere satamayan çiftçimiz için iş bulamayan işsizimiz için ve küçük dünyasında kendine kaçak saray yaptıran zavallılara hesap sormak için,emeklilerimiz ve toplumumuzun her kesiminden insanımız için eşit hakça adaletli bir gelir dağılımı için 13 yıldır ekranlarda her saniye her dakika her gün her hafta akp nin iktidarında birçok rezaleti göstermek için kanıyla sulanmış bu vatan topraklarında o kanın rengini almış göndere çekilmiş o yıldızlı bayrağa uzanmış elleri kırmak için onurumuz , şerefimiz  ve her yerden sildikleri o dağlara taşlara suya buluta ne mutlu türküm diyene yazmak için MHP diyoruz.

AKP ye yüklenen Çetinkaya bu ülke milli mücadeleyle düşmanın elinden kurtulduktan sonra 91 yıl çoluğuyla çocuğuyla sevdikleriyle akrabaları dostlarıyla huzur içinde yaşıyorsa bu ülkenin adı Türkiye cumhuriyeti olduğu için yaşıyor. Peki senin bu huzura kastin ne niye cumhuriyeti kaldıracaksın niye başkanlık sistemini getireceksin? Masada anlaştın değil mi? Masada söz verdin. Dedin ki söylediğiniz her şeyi kabul ediyorum.  Devlet bahçeli yıllar önce ülkenin sistemini avrupadaki bir ülkenin başkentinde görüştünüz dediğinde ne dediniz biz böyle bir şey görüşmedik sonra da evet görüştük biz görüşmedik devlet görüştü. Neyi görüştünüz diye sordu.

Çetinkaya başkanlık sistemi demek bu ülkede Türkçeden başka birçok dil demek. Başkanlık sistemi demek ay yıldızın dışında çekilen paçavralar demek. Fitne demek ayrılık demek kürdüyle lazıyla çerkeziyle türküyle bin yıldan fazla bu mukaddes topraklarda yaşayan milleti birbirine düşürmek demek. O kardeşlik hukukunu bitirmek demek. Onun için sözlerime son verirken sizlerden ricamız adaylarla sahaya inmeniz.

 

Açılışa MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy,Etimesgut Belediye başkan Yardımcılarından Halil Şahingöz,Ayhan Yılmaz,Milletvekili adaylarından Bircan Akyıldız İbrahim Kuş, Sultan gündüz, Aytaç Özel, Ayşe Sibel Ersoy,Belediye Meclis üyesi Hamdi Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Anahtar Kelimeler: Şenlik Gibi Açılış

Ankara

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı