Sincan ‘´Türkiye Ortalamasının Üzerinde Oy Alacak´´

Sincan ‘´Türkiye Ortalamasının Üzerinde Oy Alacak´´

İyi Parti Sincan İlçe Teşkilatı düzenlemiş olduğu rahmet ayı ramazan iftar yemeğinde Sincanlıları bir araya getirdi.

Düzenlenen İftar  yemeğine Milletvekili adaylarından Eski Merkez Bankası başkanı Durmuş Yılmaz,Prof.Dr. Ayhan Altınbaş,  Sincan´ın STK başkanları, Muhtarları,Hemşeri Dernekleri ve çok sayıda Sincanlıyı bir araya getirdi.

İyi Parti Sincan İlçe Başkanı Ali Ünal yaptığı konuşmada;  Bizler iyi bir Türkiye için yola çıktık, iyinin peşinden koşuyoruz. "Yaratılanı severiz, Yaradandan Ötürü" düsturuyla sevgi diliyle herkesi kucaklıyoruz. Bu inançla yola çıktık, zor dönem de  ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Seksen milyon  milletimize inanıyor ve milletimize güveniyoruz. Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkarıyoruz. İyi insanlar, iyi bir Türkiye için bir araya gelecek  ve Türkiye iyi olacak, Ankara iyi olacak, Sincan iyi olacak dedi.

Ünal ;Sincan İyi Parti yönetimi olarak kuruluşumuzdan itibaren çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Seçimlerde sayın genel başkanımız, Cumhur başkanı adayımız Sayın Meral Akşener Hanımefendiyi Cumhurbaşkanı, partimizi de iktidar yapacaklarını vurgulayarak İlçemizde vatandaşlarımızın İyi partimize teveccühleri  üst düzeydedir. Bölgemizde İyi Parti olarak Türkiye ortalamasının üzerinde oy alacaklarını söyledi.

Ortada Olsa Olsa Hayal Yorgunluğu Var

Yemekte Konuşan  Durmuş Yılmaz;İYİ Parti Türkiye´yi yönetmeye karşı olarak ortaya çıktı. Bugün geldiğimiz noktada uzun müddetten beri ülkemizi yönetenler, artık metal yorgunu olduk diyorlar ortada metal yorgunluğu yok, ortada olsa olsa hayal yorgunluğu var. Zannettiler ki bütün iletişim araçlarını kontrol altına alarak insanların vicdanlarını da kontrol altına alacaklar. Aslında o vicdanları kontrol ettiler diyebilirim ama o vicdanlar isyan etme noktasına geldi ve vicdanlar artık yeniden uyanıyor. Bunun da müsebbibi Sayın Genel Başkanımız ve onun liderliğinde yürüyen siz iyilik hareketinin cesur insanlarısınız. Artık bundan sonra yalan yok, aldanma yok, kendine özgüven var, yaptığımız işten aldığımız sorumluluk var.

. Maalesef bugünkü ülkemiz on altı  yıldır bir yalanla idare ediliyor. Bunlar IMF´den borç aldılar, dediler ki; "Biz borç almadık, kucağımızda bulduk." Yalan! dediler ki; "BİZ IMF´ye borç verdik." Yalan! IMF´ye borç vermediler. Bütün bunları yaparken 230 milyar dolara aldıkları  ülkenin borcunu bugün 453 milyar dolara getirdiler Bu yorgunluğun temelinde yatan haramla rızıklanma , haramla beslenme, hortumlamalara iyi parti iktidarı ile son verilecek   milletin malı, emeği millete dönecek dedi.



Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli