Standartları yükseltiyoruz

Standartları yükseltiyoruz

Gökdemir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Gökdemir “Ev dekorasyonunda yeni eğilim ve trendleri öngörerek tüm üretim ve hizmet süreçlerini sürekli geliştirerek, yenilikçi çizgisi ile modern üretim ve pazarlama anlayışını sektördeki deneyimi ile birleştiri

STANDARTLARI YÜKSELTİYORUZ

Gökdemir Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Özgür Gökdemir konuklara yaptığı konuşmasında daha iyi daha başarılı hizmetler verebilmek adına açtıkları fabrikaların herkese hayırlı olmasını diledi. Özgür Gökdemir, "Gökdemir Grup kuruluşundan bu yana koşulsuz müşteri memnuniyetini ve müşteri hizmet odaklı çalışmayı kendisine görev edinmiştir. 13 yıldır faaliyet gösteren bu sektöre değerli iş ortaklarımızın desteği ile bugünlere geldik. Siz değerli iş ortaklarımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına açtığımız yeni tesisimiz Tüketici odaklı yaklaşımı ile sektörün ihtiyaç ve beklentilerini her noktada ürünlerine ve hizmetlerine en iyi şekilde yansıtarak ev dekorasyonunda yeni eğilim ve trendleri öngörerek tüm üretim ve hizmet süreçlerini sürekli geliştirerek, yenilikçi çizgisi ile modern üretim ve pazarlama anlayışını sektördeki deneyimi ile birleştirip İnşaat sektöründe standartları sürekli yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.

 

ENGELLERİN ÇIKTIĞI BİR DÖNEMDEYİZ

Birleşik İnşaatlar Federasyonu Başkanı Mustafa Şahin yaptığı konuşmasında "Gökdemir Grubun sahibi değerli kardeşimiz Özgür-Emre Gökdemir kardeşlerin memleketimiz de üretmenin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak bugün burada bu istihdamı açmış bulunmaktalar. Üretmenin zor bir iş olduğunu maalesef çıkan kanun ve düzenlemelerle üreticinin önünü açmak yerine, üretenin daha çok insan çalıştıranın önüne olmadık engellerin çıktığı bir dönemdeyiz. Ama bu engellere ve bu kadar zorluklara rağmen, çıkan ekonomik krize rağmen, birçok meslektaşlarımızın iş yerlerini, fabrikalarını kapatmak zorunda kaldıkları böyle bir dönemde Özgür ve Emre Gökdemir Kardeşlerin böyle bir işletme açarak katkı sağladıklarından dolayı kendilerini canı gönülden kutlar başarılarının devamını dilerim. Ülke kalkınması üretmekler kalkınır. Hiç durmadan üretilen bir toplum ekonomik bağımsızlığını eline almış demektir. Ekonomik bağımsızlığını almayan hiçbir ülkenin bağımsızlıktan söz etmesi de hiç mümkün değildir. Devlet yatırımcıya destek, kaynak, sermaye, yer verdiği müddette üretim olur, üretim oldukça ekonomi güçlenir ve kalkınma olur. Ulu Önder Atatürk`ün bir sözüyle konuşmasını bitiren Mustafa Şahin "Çalışmadan, yorulmadan, hak etmeden kazanmayı alışkanlık haline getirmiş milletler, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini, sonrada istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar" dedi.

BU ZAMANDA YATIRIM YAPMAK CESARET İSTER

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel`de yaptığı konuşmada "Böyle güzel bir tesisin yapılması fedakârlık ve özveri ister. Gökdemir Grup bu özveriyi göstermiş ve bu tesisi kurmuştur. Ekonomini bu kadar daraldığı bu zaman dilimi içerisinde böyle bir yatırıma girmek gerçekten cesaret ister. Bu cesaretlerinden dolayı tebrik ederim" şeklinde konuştu.

Görkemli açılışa, CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, MHP Ankara Milletvekili Zuhal Topçu, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Başkan Yardımcıları, Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, BİMFED Genel Başkanı Mustafa Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sincan, Etimesgut Müteahhitler Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İş ortakları, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 



Anahtar Kelimeler: Standartları yükseltiyoruz

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli