TEŞKİLATLANMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

TEŞKİLATLANMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

İyi Parti Mamak İlçe Başkanı Erdal Şanlı 5. Bölge Mahalle Temsilciği Açılış konuşmasında Mamak halkına daha iyi bir hizmet anlayışını benimsediklerini ve bunun için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

İyi Parti Mamak İlçe Başkanı Erdal Şanlı 5. Bölge Mahalle Temsilciği Açılış konuşmasında Mamak halkına daha iyi bir hizmet anlayışını benimsediklerini ve bunun için elimizden her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.

5. Bölge Mahalle temsilciliğine Kemal Doğanbek getirildi. Açılışa Ankara İyi parti İl Başkanı Dr. Mesut Özarslan, çok sayıda parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İyi partiyi halkımıza daha iyi tanıtabilmek ve sorunlarına daha kısa sürede çözüm bulabilmek için mahalle temsilciklerini kurduklarını belirten Şanlı sözlerine şu şekilde devam etti:

´´Teşkilatlar olarak biz yöneticilere düşen görev ise kuruluşlarını tamamlayan mahalle temsilciklerimizin kapılarını vatandaşlarımıza açık tutarak birlik ve bütünlük içinde kaynaşmayı sağlamaktır. Milletimize inanarak ve güvenerek, farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkararak, mazlumun, halkının yanında; zalimin, hırsızın, rüşvetçinin, soyguncunun karşısında olarak yolumuza devam edeceğiz´´ dedi.

Şanlı; ´´Önümüzdeki seçim döneminin ülkemizin gündemini etkileyecek en önemli yıl olacağının bilinci içinde, partimizin bu süreçte başarılı çıkması için aday değerlendirme, seçim hazırlıkları, stratejiler, planlar, ekip oluşturma, analiz ve toplantılar ile dolu bir sürecin başlayacağı muhakkaktır. Seçmenlerin partimizle ilgili bağını kuvvetlendirmek için tüm imkanlar seferber edilecektir´´diye belirtti.

´´Halkımızın giderek daha fazla şeffaflık, adaletli, hesap verebilirlik,sorumluluk ve heyecan verici projeleri takip ettiği bu dönemde, ilgi duyduğu siyasi parti tarafından benimsendiği ve uygulanacağının duyurulması, seçmen tercihinde önemli etki yapacağı unutulmamalı ve göz önünde bulundurulmalıdır´´ vurgusunda bulundu.



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı