TÜRKAV`ın Yeni Başkanı Vatansever

TÜRKAV`ın Yeni Başkanı Vatansever

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı ( TÜRKAV) 9. Olağan Mütevelli Heyet Toplantısı 25 Ocak Pazar günü gerçekleşti. TÜRKAV Genel başkanlığına tek aday olan İbrahim Vatansever seçildi.

Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya,MHP Tokat Milletvekili Reşat Doğru, TÜRKAV Eski Genel Başkanı Şemsettin Yelmen,İlksan Genel Başkanı Tuncer Yılmaz, MHP Etimesgut,Sincan İlçe  yönetim kurulları,Kamu- Sen Şube başkanları ve vakıf üyeleri katılımıyla yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Vakıf  başkanı İbrahim Vatansever;  Vakfın tarihsel süreçlerinden bahsederken 1985te Alparslan Türkeş’in cezaevinden çıkmasıyla ve 1987 deki vakıflaşma süreçlerinden sonra ülkücü örgütlenmenin hız kazandığına, ülkücü kamu çalışan kadrosunun bir çatı altında toplanabilmesi için bu vakıfın  kurulduğunu belirtti.  Liderin ve partinin kararlarnın tartışılmaması ve olumsuz eleştirenlerin önüne geçilmesi gerektiğini vurgulayan Vatansever, disiplinli çalışmanın öneminden bahsetti.

MHP Eski Genel Başkan Yardımcılarından Reşat Doğru ise seçim atmosferine doğru süratle gidilirken Türkiye’yi bölmek isteyenlerin yeni hainliklerle karşı karşıya kalındığını  ancak karşısında Türk Milliyetçilerinin bulunduğunu belirtirken MHP ve yan kuruluşlarından olan vakfın bölücü teröre karşı olduğunu belirtti. Çalışanların ağır durumlar yaşadığını,2015 milletvekili seçimlerinin karanlıktan çıkışın ve türkiyenin kurtuluş fırsatı olacağını vurgulayarak  Kamu çalışanları vakfının ve Kamu-Sen’in başarılı çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Atilla Kaya ise ülkücü hareketin hedeflerini gerçekleştirebilecekleri ve nihai hedefler olarak ikiye ayırarak tek başına iktidar olmayı hedeflediklerini belirtti. Sosyal dokunun tahrip edildiğinden ve adaletin kalmadığından bahseden Kaya İslam’ın yönetim şekli olmadığını fakat yöneticilerin niteliklerini tarif ettiğini söyledi. Yaşanan yolsuzlukların üstünün kapatıldığını, yargının bağımsızlığının ortadan kalktığını belirten Kaya, TÜRKAV`ın seferberliğe destek vermesi çağrısında bulundu.

 

 



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı