Yenimahalle İçin Güç Birliği Yapalım"

Yenimahalle İçin Güç Birliği Yapalım

CHP Yenimahalle Belediyesi CHP meclis üyesi ve başkan vekili olan İbrahim Aksöz Yenimahalle belediyesi Başkan aday adayı olarak çalışmalarını sürdürürken esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.

." Kimsenin tek başına yeteri kadar güçlü olamayacağını kaydeden Aksöz; " Birlikten kuvvet doğduğuna inanarak, el birliği ile her zorluğun üstesinden gelebileceğimizin bilincinde olmalıyız" dedi.

Sosyal Demokratlar, toplumdaki haksızlıkları, adaletsizlikleri ortadan kaldırmayı amaçlar diyen Aksöz ; "  Hep birlikte yaşama, kaderi ve kıvancı birlikte paylaşma duygusuna dayalı bir ulusçuluk anlayışını benimser; din,dil ve ırka dayalı ayrımlar yapamazlar. Dürüst,onurlu,erdemli,güvenilir ve saygın kişilerdir. Yolsuzluklara karışmazlar ve her türlü yolsuzluğun karşısındadırlar. Özgürlükçüdürler,insan haklarına saygılı,toplum sorunlarıyla ilgili,hukukun üstünlüğüne inanır,demokrasiyle bunları gerçekleştirmek için çalıştıklarını kaydetti.

Yenimahalle`nin değişim ve güç birliğine ihtiyacı olduğunu ifade eden Aksöz ;   Yeni bir yerel seçim sürecine daha hep birlikte girmiş bulunmaktayız. Bu seçim süreci bilinmelidir ki en az öncekiler kadar önemli bir seçimdir. Her şeyden evvel bu zamanı iyi değerlendirmekte elbette bizlerin elindedir. Etkin bir planlama ile olası sorunlara ve gereksinmelere hazırlıklı olmalı, kendisini sürekli yenileyip geliştiren bir anlayışla, bilgi ve iletişimi en geniş oranda kullanan mekanizmalar oluşturmalıyız. Bütün bunlarda elbette öncelikli olarak parti içi örgütlenmeden geçer" şeklinde konuştu.

Yenimahalle iddiasını sürdüren İbrahim Aksöz Yenimahallelere  " Yenimahalle`mizi kamu yararına aykırı, yasa dışı plan değişikliklerine talan ettirmeyeceğiz. Taşeronlaşmaya son verilecek, halka verilen hizmetler belediyemiz eliyle yapılacaktır.Her kentli o kentin sahibi olmalı ve yönetimde de söz hakkı olmalıdır. Engelli vatandaşlarımızın daha rahat ve pratik yöntemlerle kamu hizmeti almalarını sağlayacağız. Muhtarlarımızın belediye meclislerinde söz sahibi olmaları sağlanacak, tüm muhtarlarımızla daha etkin bir birliktelik içinde çalışacak, muhtarlarımızın daha iyi hizmet verebilmeleri için gerekli alt yapı oluşturulacaktır."

Haber : Orhan Aydan 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

09.05.2024

  • İMSAK 03:52
  • GÜNEŞ 05:32
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:31
  • Perşembe 22.8 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı